21
Sze

Többfunkciós BLANCO mosogató csaptelep

A  BLANCO PANERA-S konyhai csaptelep bármelyik modern konyhában látványos fókuszpontot hoz létre, végletekig letisztult, ékszerszerű szépségével.

blanco panera s - mosogató csaptelep

A BLANCO több mint 90 éve kezdte minőségi konyhai csaptelepeinek gyártását a legváltozatosabb formákban felületekkel és stílusban. Mivel kutatásai alapján kiderült, hogy egy konyhai csaptelepet átlagosan napi 75 alkalommal használunk, ezért a tervezés és gyártás során  mind a mai napig a legfontosabb szempont, hogy csaptelepek ne csak szépek, hanem könnyen és sokoldalúan is használhatók is legyenek.

A PANERA-S a harmonikus rádiuszok és a markáns kubusok tökéletes összjátéka, ami összetéveszthetetlenül hangsúlyos részletévé válik a modern, minimalista konyháknak.

Átgondolt letisztult geometrikus formája és precíz kidolgozása a különösen egyszerű ergonomikus kezelhetőségének záloga. Kihúzható feje kényelmessé teszi a munkát, egyetlen gombnyomás elegendő az optikailag tökéletesen integrált állítható zuhanyfejen és a vízsugár rögtön átvált zuhany-funkcióra…

blanco panera s - mosogató csaptelep

blanco panera s - mosogató csaptelep

blanco panera s - mosogató csaptelep

Szabadalmaztatott vízsugárszabályzója hathatósan csökkenti a vízkőlerakódást, visszafolyás ellen biztosított, kifolyója 160° fokban elforgatható.  Rögzítő alátétje stabilitását fokozza a rozsdamentes mosogatókba való beépítésnél vezérlőkarjának alapbeállítása a hideg indításhoz pedig az energiatakarékosságot szolgálja.

További részletes információ: ADMIRÁL KONYHASTÚDIÓ

blanco panera s - mosogató csaptelep

HyperFocal: 0