22
Sze

A prémium minőségű kerti étkezőasztalok legszebb formái

A legújabb trendek az enteriőr kiterjesztéséről szólnak, így a teraszok valódi, a  szabadban kialakított szobákként működiknek. Kényelmes kanapék, romantikus baldachinos ágyak, étkezőgarnitúrák, gyönyörű textilek, függönyök – természetesen minden kiemelkedő minőségű, kültéri változatban.

Egy minőségi kerti étkező hívogató látványával, kiváló arányaival, és minőségi alapanyagaival kényelmes és kellemes hátteret nyújt a családi és baráti átkezésekhez. Ehhez pedig érdemes megfogadni a kertünk esetében is igaz örök mondást: hosszú távon, mint mindenhol máshol, a kertben is a minőség a legkifizetődőbb megoldás…

A SPENDISD OUTDOORS kínálatában kapható prémium kategóriás étkezőbútorok közt két világhírű gyártó számos stílusban, formában és méretben kapható asztalai /illetve garnitúrái/ közt válogathatunk.

A LOLL DESIGN kültéri bútorai 100 %-ban újrahasznosított műanyaghulladékból készülnek, melyek a kiemlekedő minőségüknek köszönhetően ellenállnak a legszélsőségesebb időjárási körülményeknek is.

A változatos méretű és formájú vidám, erőteljes színű műanyag étkezőasztalalok – és székek –  nagyon jól mutatnak a modern minimál környezetben, ugyanakkor a tradicionális formavilágú darabok szinte kiáltanak a rusztikusan romantikus, buja kertkörnyezet után.

A SUMMIT FURNITURE kerti  étkezői, a gyár saját, Indonéziai ültetvényéről származó különösen magas olajtartalmú és nagy sűrűségű teakfából készülnek, helyi kézműves kivitelezésben. A bútorok a különleges olajtartalmuknak köszönhetően rendkívül ellenállók mind az időjárási anomáliákkal, mind a kártevőkkel szemben.

A maximális kényelem mellett, a nagy részt örökzöld formák újragondolásával született időtlen, kortárs design bútorok a modern és klasszikus trendek kortalán eleganciáját képviselik. Étkező asztalainak kerek, négyzetes és téglalap alakú változatai 4 – 10 személy részére nyújtanak kényelmes étkezési lehetőséget a kertben.

Azonban a SUMMIT FURNITURE nem elégedett meg a kiváló alapanyag, a változatos méret, és a tradicionális formavilág triójával. Az étkező asztalok szinte mindegyikében ott imádnivaló “design-csavar”…

Hol az asztalok lába, hol a topja tér el a mindennapok megszokott designjától, terészetesen úgy hogy a forma egy kósza gondolat erejéig sem megy a design rovására.

További részletes információ a SUMMIT kerti bútorokról a magyarországi képviselő, a SPLENDID OUTDOORS  elérhetőségein.

Folytatásban: Milyen kertiszékek közt válogathatunk az étkezőasztalunkhoz?