04
okt

ELIOS – Cersaie 2018 trendek és újdonság

Az idén 50 éves ELIOS CERAMICA kerek évfordulóját ünnepelve, 7 új kollekciót mutatott be az idei CERSAIE kiállításon. Ebből öt gyűjtemény – Horizon, Marmur, Deco Anthology, Stage, Trentino – vadonatúj, kettő pedig – Burlington,  Grand Place – egy újragondolás a színek formák és díszítések tekintében.

Marmur

A kiállítói standon a kollekciók nem egyszerűen “csak” bemutatásra kerültek. Mindegyikük körül  egy olyan környezet organizálódott bútorok, tárgyak és dekorációs részletek formáiban, amelyek így együtt képviselték azt az érintett  stílust és  hangulatot, melyet új termékeikkel megteremteni kívántak a kortárs környezet, lakó-, és kereskedelmi szegmenseiben egyaránt.

“A fél évszázados történelem szilárd alapot jelent, amelyen az Elios partnereivel együttműködve, közösen építi a jövőt – kommentálta GRAZIANO VERDI, az ELIOS csoportot is magában foglaló ITALCER GROUP Vezérigazgatója. A csoport beruházásai az innovációba és az új technológiákba egy előremutató, gyümölcsöző folyamatra reflektálnak, csak úgy, mint a gyár legszigorúbb, Made in Italy filozófiája, mely minden szónál többet mond és többet ér…”

HORIZON

Egyedülálló felületei a kifinomult stílus kortárs formái spatulyázott beton effektusokkal, amiket további diszkrét geometrikus díszítéssekkel láttak el.  Ebben a formájukban pedig azok a tereket olyan új formatervezési felületekké alakítják át, melyek bármilyen stílusú enteriőrhöz tökéletes alapjául szolgálnak.

MARMUR

Arany betétekkel és mozaikokkal gazdagon díszített értékes márványok interpretációit kínálja gyönyörű egyedi árnyalatokban és rajzolatokkal. A márvány eleganciája a professzionális technológiának köszönhetően a legszebb digitális nyomatokban kel életre, hogy minden teret felejthetetlenné tegyen.

DECO ANTHOLOGY

Gazdag antológiája az ókori európa és a mediterráneum újraálmodott kézműves csempéinek. A tradicionális csempék inspirálására született modern burkolatokat Art Nouveau és  Art Deco stílusú motívumok, valamint a keleti arabvilág ornamentikái teszik varázslatossá. A kollekció születését hosszú tanulmányok és egy folyamatos kutatómunka izgalma előzte meg, melynek során egymás után tárultak fel a múlt nyomai,  csodálatos mértani rajzolatú mintákban, és sokatmondó, jellegzetes színekben.

TRENTINO

A gyűjtemény az ELIOS CERAMICA tudásának és innovatív technológiáinak köszönhetően a csiszolt fa természetes szépségét helyezi új megvilágításba. Ezáltal az anyag átalakul, tárgyias megjelenése emociókká lényegül, és ez az, ami végül az enteriőrök harmonikus kettősséhez, a modernitás és melegség gyönyörűen súlyozott látványához vezet.

STAGE

A gyűjtemény a régi öreg fák patináját, koptatott, mosott hatását közvetíti, telítve a múlt nyomaival, és érzelmeivel. Ugyanakor felületén megjelenik egy innovatív, látványában decensen visszafogott dekoráció is a kortárs design jellegzetes geometrikus mintavilágával, ami megkülönböztető módon gazdagítja és egyben azonosítja is az olasz cég trendkövető, fahatású családját.

GRAND PALACE

A Grand Place egy már meglévő, nagyszerű gyűjtemény, melyet a modern és természetes színek és texturák alakítottak. A CERSAIE -on ennek az új csúszásmentes felületi struktúrája került bemutatásra, melyek kültérben, kertben, teraszokon, a nappali kiterjesztett folytatásaként, vagy épp medencekörnyezetben,  hagyományosan, de akár szárazon, ragasztó nélküli, bármikor mobilizálható formában is rakhatók.

BURLINGTON

A Burlington most megjelent új, modern és világos tónusai, alap- és 3 dimenziós dekorációs lapjai a természetes üledékes kőzetet időtlen szépségét és ősi erejét sugározzák, a korszerű porcelán lapok összes pozitív tulajdonságával,  technikai értékeivel és mindennemű alkalmazásban megbízható és ellenálló attribútumaival.

További részletes információ az ELIOS CERAMICA burkolatokról, a magyarországi forgalmazó, a  BÓNA FÜRDŐSZOBA elérhetőségein.