02
nov

CATCH BURGER & BREAKFAST – streetfood az irodai életben

A DC Offices Váci úti irodaházának földszintjén a közelmúltban új hamburgerező nyitott Catch Burger & Breakfast néven, ami további csavarként különleges reggelikkel – brunch – és friss pékárukkal is várja vendégeit.

A fiatal tulajdonosnak határozott elképzelései és egy remek kivitelező csapata is volt, ezért  PÁLFI BRIGITTA lakberendező szerepe elsősorban a design koordinálására, a színek és anyagok kiválasztásásra, valamint a formák megtalálására fókuszált.

A burkolat, a csodaszép, hatalmas fémszerkezetes üveg falak és vizesblokk már adott volt VINCZE LÁSZLÓ építészeti munkájának köszönhetően, akivel lakberendező már többször dolgozott együtt magán lakások és házak kapcsán.

A belső tér kialakításnál a legfőbb szempont az volt, hogy a lehető legjobbat hozzák ki a helyből, az irodákra, és a környék magánszférájára  építve egyaránt.

Catch Burger & Breakfast -ben a meatingek lebonyolítása sem akadály: tágas belső tér, prezentációk vetítésére, előadások alátámasztására szolgáló hatalmas TV, elvonulós, tárgyalós / beszélgetős sarok kényelmes fotelekkel berendezve, mindezek teljes egészében szagmentes környezetben.

Ez utóbbi az un. Zaphiro technológiának köszönhető, amiből Magyarországon a Catch Burger & Breakfast a 2. hely ahol ez az innovatív technológia jelen van.

Mivel a környéken kifejezetten sok az iroda – itt található többek közt a TIMA ZOLTÁN  Prima Primissima díjas építész  által tervezett GTC White House Irodaház is – a tulajdonos a szegmenst megcélozva további enteriőr részleteket kíván kialakítani laza, egyedi designnal, akár a munka utáni levezető időtöltésre is.