10
nov

Kódolt luxus, a francia MISIA PARIS textilek exkluzív világában

A különféle textilek, a bútorkárpitok, függönyök és dekorációs függönyök nélkülözhetetlenek egy tér berendezéséhez, hiszen egyetlen otthon sincs kész a megfelelő textilek nélkül.

A szöveteken keresztül létrehozzuk a kívánt hangulatot és a hely karakterét, meleg, vagy hűvös mivoltát. Kreatív eszköz, mellyel könnyen megváltoztathatjuk a hely egész érzékét, évszakoktól, hangulatunktól, vagy az életünkben bekövetkező változásoktól függően.

A csúcsminőségű francia Casamance csopor legújabb tagja, a MISIA PARIS textiljeinek minden egyes négyzetcentimétere a luxust kódolja. A finom szövetek különleges motívumvilága testre szabott értéket és egyedi, megkülönböztető identitást kölcsönöz textiljeinek.

Természetes anyagok, mint a selyem, a len, a pamut, a kasmír és a gyapjú, olyan luxus, amely megváltoztatja az érintés és átdefiniálja  a kényeztetés általános érzését.

Semmi sem hasonlítható össze egy fantasztikus selyemfüggöny eleganciájával és fényével, amely a hatalmas ablakok előtt, a magas mennyezetről omlik le a térben, csak úgy, ahogyan a fényűző bútorszövetek luxus extravaganciája sem, melyek design történelmet írnak az enteriőrben.

A MISIA PAPRIS javaslat mindazok számára, akik a francia eleganciát és luxust keresik otthonaiban. Minden egyes gyűjteménye egy-egy érzelmi töltet, a különböző élmények, történetek és álmok csodálatos világába ágyazva…

Részletes információ a francia MISIA PARIS textileiről, a magyarországi forgalmazó, a BEVLO TEXTIL KFT elérhetőségein.

PERLES DU DÉSERT

“A sivatag gyöngyszeme” egy selyem jacquard textil, melynek mikroszöveti megjelenése nagyszerű kifinomultságot mutat. A selyem és a gyapjú találkozásának szabálytalan vizuális játéka, a két különböző anyag ellentéteire épülve.

RIO

Egy buja kertet ábrázoló életteli vászontextil, melyen a francia festő, Henri Rousseau szellemében elevenednek meg a triviális színű organikus motívumok. A 100 cm széles, aranylón vörös őszi, és lila-zöld nyári árnyalatban létező gyűjtemény alapjaiban klasszikus és romantikus enteriőrök ssajátja, de elképesztően izgalmas hatást képes kelteni egy moden, letisztult lakásbelsőben is.

PARURE PRÉCIEUSE

Egy “Értékes ékszer”, ami nem más, mint egy kimagasló minőségű, csodálatos bársony melynek geometrikus  mintája diszkrét párhuzamot von az art deco formavilágával. Ragyogó szépségét a fényes fonal által hangsúlyozott a motívumok tökéletes szabályszerűsége adja, az ékszerhez illő, arany és platina hat különféle árnyalatában.

ETHNIAS

A bársony gyűjtemény a tradicionális kézműves textilek világát idézi. Pazar színű motívumai 43 markáns színből állnak össze, ami végül két család, az Opalin nagyon színes és a Mordoré finoman arany- és jégkék színvilágát építi fel.

MATA-MATA

Ismét egy párhuzam, melyben az art deco ezúttal Brazília és az Amazon vidékének autentikus mintavilágával kerül kapcsolatba. A jacquard szövet kiemelkedő sűrűsége kimagasló terhelést biztosít az ülőbútoroknak, hat különféle árnyalatban.