10
nov

SUMMIT kertibútorok – a télikertben is

A télikert a világ egyik legjobb dolga, a kertesházban élők számára. Pontosan 12 hónapra garantálja a természet közelségében a pihenés, a lazító relaxáció, vagy a baráti összejövetek lehetőségét – időjárástól és évszakoktól függetlenül. Lehet csupán pár négyzetméternyi zsebkendőnyi, de  akár több 10 négyzetméteres terület is.

Bruno Erpicum – Pavillon Roly

Bármilyen funkciót is szánunk neki, virágok teleltetése vagy a nappali kiterjesztése, üvegfalai közt egész évben kényeztető luxusban lehet részünk – feltéve, ha megfelelő módon rendezzük be…

Ugyan is ezen múlik a télikert funkciója és használhatósága. A beépített teraszok berendezésénél törekednünk kell a legideálisabb kialakításra, és a legmegfelelőbb, látványában, funkciójában és minőségében ide illő bútorok kiválasztására.

A gondosan választott kertibútorok kiemelik a télikert élettér jellegét és erősítik a természetközeliség érzetét.

A prémium kategóriás angol SUMMIT kertibútoraiban tökéletes egységet alkot az enteriőr bútorokra jellemző, legapróbb részleteiben is kifinomult design, valamint a kültéri bútorokal szembeni legmagasabb elvárás.

Ez utóbbi a télikertekben is kiemelt fontossággal bír, hiszen ezek a terek mégis csak eltérő tulajdonságokkal bírnak az otthon enteriőrjeivel szemben. Itt általában magasabb a páratartalom, alacsonyabb a hőmérséklet, és hangulatunktól függően, esőben, vagy hóban is kinyitjuk falait a kert felé.

A SUMMIT kertibútorai saját teakfa ültetvényéről származó trópusi fából, indonéz kézművesek által készül. Mint köztudott, az indonéz teakfa természetes színe már önmagában is gyönyörű, felületkezelés nélkül is vízálló, így a párás (vagy a szabadban esős/havas) környezet egyáltalán nem károsítja.

A kanapék, fotelek és asztalok a minőség, a szakértelem, az innovatív technológiák és a vizuális élmény legmagasabb fokát képviselik. Minden egyes darab manufaktúrális módon készül, rozsdamentes acél részletekkel és szinte láthatatlan illesztésekkel. A bútorok párnázatát a SUMMIT saját szövezeteiből, gépi és finom kézi varrással kombinálva gyártja.

Az angol cég a maximális kényelem mellett a nagy részt örökzöld formák újragondolásával olyan időtlen, kortárs design bútorokat tervez, melyek minden élettérhez, trendhez, stílushoz, kint és bent, kertben és télikertben, egyaránt  tökéletes eleganciával illeszkednek.

További részletes információ a SUMMIT kerti bútorokról a magyarországi képviselő, a SPLENDID OUTDOORS  elérhetőségein.