22
nov

Extrakönnyű palakő kandalló burkolat

Az ultravékony Slate Design pala kőfurnér burkolatoknak már számos innovatív tulajdonságát mutattuk be a korábbiakban, úgy mint az elképesztő vékonyság, hajlékonyság, elenyésző súly, hatalmas táblaméret, bútorfrontra laminálhatóság, vagy épp kültéri alkalmazás.

A hideg beköszöntével azonban most egy nagyon is aktuális témát vettünk elő, mégpedig a kandallókat, pontosabban azok burkolatait. A Slate Design rendkívül széles körben alkalmazható kőfurnér burkolatai maradéktalanul alkalmasak az épített kandallófalak, vagy a bioethanol kandallók burkolására is. Az ultravékony pala burkolatok mintegy 80 C-ig problémamentesen bírják a tartós hőterhelést, mely bőven több, mint amit egyébként az épített kandalló felületein mérhetünk.

A több tucatnyi természetes pala, mészkő, illetve homokkő struktúrából mindenki megtalálhatja az enteriőr stílusához és színvilágához leginkább alkalmas burkolatot, mely a helyiség harmonikus látványához illik. Ezek a kőfurnér burkolatok igazodva a különféle stílusokhoz, rakhatók szoros illesztéssel, vagy fugával egyaránt.

Már a 122*61 cm-es standard lapméretekkel is nagyon látványos egybefüggő felületeket alakíthatunk ki, de bizonyos pala struktúrákból választhatunk attraktív,  244*122 cm-es extra nagyméretű táblákat is, amik a mai trend diktáló minimál designhoz is páratlan eleganciával igazíthatók.

További információ, a magyarországi forgalmazó, a SLATE DESIGN  elérhetőségein.