23
nov

JACUZZI Arga, forradalom a home wellness világában

A JACUZZI hidromasszás találmányával több mint 50 éve definiálta újra a kád fogalmát és robbantotta be a piacra a home wellness koncepciót. Most, fél évszázaddal az akkori innováció után ismét olyan pezsgőfürdőt alkotott, amivel megintcsak abszolut világelsőként  ejtette ámulatba a mind a szakmát, mind a felhasználókat.

Az ARGA nem csak egy relax fürdőkád, hanem egy valódi, professzionális wellness élmény, melyet az innovatív integrált sóinfúziós és chromoterápia, valamint a Swirlpool technológia tesz egyedülállóvá.

A Swirlpool egy olyan vízélmény, amely az örvénylő víz előnyeit felhasználva magába foglalja a testet, körbeöleli, színekkel és négyféle illattal kombinálva pihenésre és maximális relaxációra készteti.

A különféle természtes ásványokból készült fürdősókat úgy tervezték, hogy maximálisan kielégítsék a különféle vitalis, illetve relaxációs igényket. 

Az ARGA állandó hőmérsékleten tartja a vizet, mégpedig  pontosan azon a hőmérsékleten, melyet a fürdés kezdetén egyénileg beállítottak.  Az integrált LED-ek a kromoterápia pihentető élményét részesítik előnyben, így a különféle színű lágy fények lassan és fokozatosan elhalványulnak egymásba, hogy semmi ne zavarja a mélyülő relaxációt. Ezt támogatja a kád  új Whisper technológiája is, ami a teljes csendet garantálja.

A JACUZZI  új kádja az olasz design nagykövete, ami új dimenziókba helyezi a home wellness fogalmát.

További részletes információ a forgalmazó, a CARACALLA FÜRDŐSZOBA STÚDIÓ elérhetőségein.