29
nov

Karácsonyi időutazás a VILLEROY & BOCH porcelán étkészleteivel…

Az Advent és a Karácsony az év legbensőségesebb időszaka, teli várakozással, szeretettel, illatokkal és finom süteményekkel. A VILLEROY & BOCH Budapest Belvárosi Márkabolt mézeskalács süteményekkel, fenyőkkel, mikulással és még tucatnyi karácsonyi motívummal díszített WINTER BAKERY étkészlete, ezt az időszakot teszi még szebbé, még varázslatosabbá. A prémium minőségű romantikus megjelenésű porcelánok egy időutazás, a régi békebeli karácsonyok világába.

A WINTER BAKERY kollekció a szervirozás mellett két évvel ezelőtt visszanyúlt a karácsonyi sütés témájához is, így az elmúlt években a hangsúly, már a karácsonyi készülődés ezen egyik legfontosabb részére is kiterjedt.

A romantikus, csupa bűbáj porcelánok közt a süteményes tényérok és kínáló tálkák mellett tálak, tálcák, csészék, cukortartók és kiöntők, valamint süteményes dobozok, sőt, karácsonyfa díszek is találhatók – a legkülöbözőbb méretekben és legváltozatos formákban, a legszebb, szívet melengető karácsonyi motívumokkal díszítve. A díszítés az un. litográfiai technika, és a finom részletek kézifestéssel történő kombinálásával kerül a porcelánokra.

A készlet színei a karácsony jellegzetes piros, zöld, valamint a narancssárga színeit helyezik a középpontba, melyek páratlan szépséggel és eleganciával kelnek életre a hófehér porcelánokon.

Ki ne emlékezne gyerekkorából az izgalma serepertélésre a konyhában, miközben alig várta, hogy ő is keverhesse, szaggassa, vagy díszítse a készülő finomságokat. Ezt a hangulatot, a közös készülődés örömét hozta vissza csodaszép formában a WINTER BAKERY kollekció különleges, közvetlenül a sütőbe is helyezhető  porcelán bögréivel, így már a sütés közben is körbe leng mindent a karácsony nem csak illataiban, de látványában is.

A különféle díszítésű és méretű bögrécskékben kisült egyszemélyes mini muffinok és kuglófok elkészültük után azonnal szervírozhatók, anélkül, hogy a karácsonyi terített asztal összhangja és egyben tartott designja bármiféle csorbát szenvedne.

A kollekció természetesen nem nélkülözi a stílushoz illő porcelán karácsonyfa díszeket sem, melyek díszdobozos csomagolásban akár személyre szóló ajándékként, akár a saját karácsonyfánk díszeiként fokozhatják az ünnep mesebeli varázsát.

A Winter Bakery a szépsége és stílusa mellett azonban még egy figyelemreméltó tulajdonsággal is rendelkezik. A mintás karácsonyi kollekció tökéletesen kombinálható a VILLEROY & BOCH bármely más fehér porcelán készletével, így a bensőséges karácsonyi hangulat egy modern / minimál enterőrben is megteremthető,  ha például a terített asztalon csak szolíd, jelzés értékkel tűnnek fel a kedvelt ünnepi színek és motívumok.

A Villeroy & Boch évről évre visszatérő étkészletét az állandó darabok mellett minden évben újabb és újabb designnal bővíti, így válik idővel az “egyszerű” karácsonyi étkészletből, egy  folyamatosan gazdagodó, generációkon átívelő, értékes porcelán gyűjtemény…

További részletes információ a prémium finomporcelánokról és asztali készletekről, a Villeroy & Boch belvárosi üzletében Budapesten, az  V. kerület Régi posta u. 5. szám alatti bemutatóteremben és a www.vbshop.hu Villeroy & Boch webáruházban.