03
dec

POLTRONA FRAU luxus ágyak

Páratlanul szép ágyak található  POLTRONA FRAU portfoliójában, melyek közül nem egy igazi királyi méretekkel rendelkezik.

Az olasz designer, Daniela Puppa által tervezett ALTA FEDELTA egy igencsak méretes, és rendkívül kényelmes  szövet, illetve bőr kombinációjú ágy.  Különlegességét a bőr fejtámlájának hangsúlyos zsinórozással rögzített, puha, levehető textil borítása adja.

Változatos méretei az átlagos 160 centiméteres szélességtől, egészen a 209 centiméteres KING SIZE méretig terjednek, ezen határokon belül pontosan ötféle variációban.

Ezekhez a szélességi méretekhez alkalmazkodik az ágy háromféle hosszúsága is, ami eléri akár a 239 centiméteres  hosszúságot is. A páratlan komfortérzet mellé tökéletes tárolási lehetőség is társul, agyan is az ALTA FEDELTA belseje két külön rekeszre osztott igen nagy tároló fiókot rejt, ami könnyen és egyszerűen hozzáférhető a professzionális gázrugós nyitószerkezetnek köszönhetően. A hab a tortán pedig mozgatása, ami igazán gyerekjáték, két aláépített görgőjének segítségével.

Poltrona Frau - Alta Fedelta ágy

Poltrona Frau - Alta Fedelta ágy

Poltrona Frau - Alta Fedelta ágy

Idei újdonság a TIMES, melynek egyszerű stílusát a híres betűtípus tipográfiája ihlette.  Ez az az ágy, amely tökéletesen megtestesíti a Poltrona Frau új elképzelését a hálószoba legfontosabb bútorbarabjáról.

A fejtámasz, nagysága ellenére is könnyed hatást nyújt, mely egyébként a bőr és a fa egyéni kombinációja az ügyfél által kiválasztott formában.

Kellemes vizuális élmény a függőleges és vízszintes bőr csíkok játéka, melyek szép arányban osztják a puha bőrrel bevont nagyvonalú fejtámla párnákat.

A nagy párnák és bőrcsíkok által keltett üres területek nyugodt egyensúlyt árasztanak, minden felesleges részlettől mentes, természetes eleganciával.

Szintén 2018-ban került bemutatásra Roberto Lazzeroni LOLA DARLING ágya, melynek legfőbb éke, agyönyörű ívben hajló,  kiemelkedő precizitású kézművességgel készített tűzött fejtámla.

Ez Lazzeroni modern értelmezése az ikonikus Poltrona Frau ágyaknak. A bőr virtuóz kivitelezése a tradicionális gombokat és az általuk kialakított finom gyémánt konvexeket helyettesíti. Az ágy minden részlet eleganciát sugároz. A Tone-in-tone Pelle Frau® bőrkárpit az ágy teljes egészét, az ágykeret külső és belső részét, a háttámla hátső felületét, de még a kecses henger alakú lábakat is beborítja.

További részletes információ a Poltrona Frau bútorairól, a magyarországi forgalmazó, az INTERNI BUDAPEST elérhetőségein.