04
dec

FAP / Pat – tükörfényes burkolat design

Érdekes optikai játékok jellemzik a FAP CERAMICHE újdonságát, a PAT kollekciót, mely finom pasztell színeivel és szofisztikált megjelenésével a kortárs falburkolatok  prémium minőségű táborát gazdagítja.

A PAT designja egy igényes szövethez hasonlító egyszerű pixelizált grafika, pasztell szürke, kék, fehér, rózsaszín, bézs, ekrű és csokoládé színekben. Markásabb, nagyobb pixeles dekorlapjai a Deco Black és a Deco Blue, figyelemfelkeltő, látványos textúrával rendelkeznek melyek szemet gyönyörködtető színkontrasztot alkotnak a dekorációs lapok fehér alapszínével.

Az új sorozat 30,5 × 91,5 cm-es formátumban készül, lenyűgöző, ékszerszépségű, csillogást hozva létre a falakon, amelyek egyedülállóvá teszik a tereket.

Azok számára, akik szeretik a mozaik varázsát, a PAT három dekorációs megoldás is nyújt, 30,5 × 30,5 cm-es lap formátumban:

  1. MOSAICO: hagyományos apró mozaikszemek, ami  extrém megjelenését  a felületet a különleges esztétikai mintázatnak köszönheti
  2. SLASH MOSAICO: az alaplapok és a Deco textúrájának harmonikus játékából építkezik
  3. TRIANGOLO MOSAICO: 3d-nek tűnő, de valójában tükörsima felületű burkolat, ami a falaknak szokatlan újszerű geometriai hatást ad.

Mosaico, Slash mosaico, Triangolo Mosaico

A FAP CERAMICHE a folyamatos kutatásainak köszönhetően az új stílusok terén olyan távlatokat ért el, mellyel képes volt a legmodernebb belsőépítészeti trendek piacán egyedülálló esztétikai élményt teremteni…

További részletes információ a FAP CERAMICHE burkolatokról, a magyarországi forgalmazó, a GOLDENGRES-DADO elérhetőségein.