04
dec

Nosztalgikus karácsonyi játékmintás VILLEROY & BOCH porcelánok

 

Toy’s Delight a VILLEROY & BOCH Budapest Belvárosi Márkabolt egyik legismertebb és legkedveltebb karácsonyi porcelán készlete. A nosztalgikus hangulatú, régi játékmintákkal tarkított étkészlet, számos kiegészítővel és karácsonyi dísszel teszi feledhetetlenné ünnepi étkezéseket és a dekorációt.

A komplett kollekcióban a porcleán étkészlet mellett, itt is megtalálhatók az azonos motívumvilágú, bögrék, teás készletek, süteményes-, pecsenyés-, salátás-, és leveses tálak, valamint a cukorkás kínálók és dobozok.

A Toy’s Delight, a nosztalgikus hangulatot nem csak színeivel és mintáival, de régi, a nagymamák karácsonyát idéző formavilágával is erősíti. A cakkozott szélű tányérok, a pufók, puttonyokra emlékeztető cukor- és süteménytartók, vagy az emeletes tortatálak hullámos alakja is mind ezeket az időket hozza visza.

A porcelánokat díszítő jellegzetes minták:  fenyőfa,  télapó, diótörő,  hintalovak,  századfordulós mozdonyok,  csizmák, csillagok és ajándékdobozok, gyönyörűen érvényesülnek a hófehér porcelánokon és élént színeikkel vidám meseszerű hangulattal töltik meg a karácsonyt.

Ebben a készletben –  a WINTER BAKERY – hez hasonlóan – szintén megtalálhatók a sütőformaként is használható bögrék, melyekben ínycsiklandozó mini kuglófok és muffinok süthetők – tálalhatók.

VILLEROY & BOCH – Winter Bakery bögrék

A színes mintás  Toy’s Delight kollekció  2018-ban a Toy’s Delight Royal Classic szettel bővült. Ez a fehér, dombornyomott változat, ami tetszés szerint kombinálható a színes darabokkal, így akár minden nap más és más hangulatot teremthetünk az ünnepi asztalon.

Egy csésze illatos tea… Szorosan az Ünnep része bármikor a nap folyamán, legyen szó reggeliről, vacsoráról, vagy csak úgy, egyszerűen nap közben…  A szemet gyönyörködtető porcelán teáskanna a rusztikus megjelenésű bögrék, vagy a klasszikus eleganciájú teáscsészék mindig gondoskodnak a meghittségről.

Aki szeret karácsonykor kicsit visszarepülni az időben, az bizonyára szívesen válogat a Toy’s Delight gömb-, és figurális karácsonyfa díszei, valamint gyönyörű porcelán dekorációi közt. Az apró figurák díszíthetik a karácsonyfát, de akár terített asztalt is, hangulatos, egyedi szalvétagyűrűként funkcionálva.

A VILLEROY & BOCH az aprósüteményes és cukorkás kínálóit is ünnepi díszbe öltöztette, mind a porcelánokon megjelenő minták,  mind a formák tekintetében. Szinte csábítják az apró kezeket a hintaló, kisvonat és télapó formák, a bennük lévő finomságokról pedig már nem is beszélve.

Toy’s Delight egy szintén évről évre gyűjthető, bővíthető kollekció az értékes karácsonyi porcelánok palettáján, ami újra és újra ámulatba ejti a gyűjtőket, valamint a hagyománytisztelő kicsiket és nagyokat egyaránt…

További részletes információ a prémium finomporcelánokról és asztali készletekről, a Villeroy & Boch belvárosi üzletében Budapesten, az  V. kerület Régi posta u. 5. szám alatti bemutatóteremben és a www.vbshop.hu Villeroy & Boch webáruházban.