11
dec

Design karácsony, páratlan ALESSI díszekkel

Az olasz design koronázatlan királyainak, az ALESSI formatervezőinek téli szezon újdonságai minden évben hatalmas attrakciók, melyek közül a valaha látott legszebb karácsonyfa díszek sem hiányoznak.

A HOLLY FAMILY, vagyis a Szent Család,  egy 10 darabos karácsonyi kollekció, amely Jézus születését ábrázolja. A világhírű designer, MARCEL WANDERS saját értelmezésében elevenednek meg a gyermek Jézus, József és Mária, a Csillag, az Angyal, a mágusok, az ökör és a szamár karaktererei a finomporcelánból készült harangokon, melyek  ünnepi díszbe öltözteti az ajtókat, asztalokat, a kandallópárkányt, de akár az egész karácsonyfát is.

A kortárs design karácsonyi dekorációinak izgalmas világát gazdagítják a tradicionális gömbdíszek újraértelmezései, MARCELLO JORI szellemiségében.

A hagyományos gömbök és figurális díszek, a hattyú, a léghajók, a diótörő vagy épp a halak figurái most mind új arcukat mutatják, modern, letisztult köntösbe burkolva, ugyanakkor mégis megtartva  azok eredeti, ódon karácsonyi hangulatát.

További részletes információ az ALESSI termékekről, az ASZTALKULTÚRA elérhetőségein és a forgalmazó, budapesti, Apor Vilmos tér 11. szám alatti üzletében, a Hegyvidék Bevásárlóközpontban.