13
dec

DEVON&DEVON klasszikus stílusú mosdókonzolok

A DEVON&DEVON időtálló klasszikus fürdőszobái a szigorú geometrikus formák és a múlt tradícióinak közös újraértelmezései, melyeket a modern klasszikus stílus és az elegáns eklektika kifinomult időtállósága jellemez.

Sajátságos stílusjegyei, a Viktoriánus, az Art Deco, a Belle Époque és a Jazz korszak kombinációi végigvonulnak minden egyes darabon, a romantikus, szabadon álló lábaskádaktól indulóan, a konzolos mosdópultokon, lábas mosdókon, márványpultos mosdószekrényeken, és a szemet gyönyörködtető csaptelepek át, egészen a csodaszép decens formavilágú bútorokig, radiátorokig, lámpákig és tükrökig.

A DEVON&DEVON konzolos mosdói, a lehető legmagasabb esztétikai és formai következetességükkel és páratlan hitelességükkel, alapjaiban határozzák meg a klasszikus stílusú fürdőszobák hangulatát.

A konzolok elképesztőn széles kínálatban készülnek, egy-egy családon belül is lehetnek variánsai, például: hagyományos egyes-, illetve dupla-, de akár vendégmosdókba is tehető, egészen kis méretű változatai is. E mellett, ha igény van rá, egyedi méretben is elkészítik, igazodva  helyiség pontos méreteihez, mind az egyszerű, mind a fiókos, un. vanity unit konzolokat.

A fém konzolok króm, nikkel és arany színekből, a mosdópultok pedig a márvány és a gránit legszebb struktúráiból választhatók.

A DEVON&DEVON mosdókonzoljai teljes egészükben lefedik a vásárlói igényeket, (fém konzol természetes márvánnyal és gránittal, fiókos konzol, illetve fémkonzol porcelán mosdóval) aminek köszönhetően abszolút egyedi céggé vált, a klasszikus fürdőszobák luxus piacán.

Ahhoz, hogy a fürdőszoba minden tekintetben tökéletes legyen, az olasz cég kompex valódi  “total look”  rendszerben gondolkodik. A harmónia kiterjed minden részletre: lámpák, kiegészítők, minden a legtökéletesebb összhangban van egymással  felület, szín és formavilág szempontjából egyaránt.

További részletes információ a DEVON&DEVON termékeiről, a magyarországi  forgalmazó, a CARACALLA FÜRDŐSZOBA STÚDIÓ elérhetőségein.