27
dec

Bauhaus design a 41ZERO42 kortárs burkolatain

A közelmúltban egy igazán erős vizuális hatású burkolat gyűjtemény született az olasz 41ZERO42 kínálatában. A FUTURA  kollekció látványvilágában erősen érződnek a dinamikus kortárs formajegyek, valamint a Bauhaus és a híres francia építész, Pierre Chareau jellegzetes stílusa.

A burkolatok négyféle mintából álló  métrani játékot közvetítenek olyan egyszerű alakzatok modernista esztétikájával, mint  az aszimmetrikus körök, téglalapok és a háromszögek.

A 15 x 15 centiméteres lapokból álló FUTURA vezérszíne a Bauhaus tipikus cementszürkéje, amihez, fekete, fehér, valamint pasztell kék és rózsaszín árnyalatú alapszínek és további változatos mintájú lapok csatlakoznak.

A kollekció valójában a geometrikus alapformák ábécéje, melyek formális, stilisztikai jellegű értelmezéseket nyertek és a számtalan elrendezési és megoldási lehetőségeknek köszönhetően  igazi projekt burkolatokká váltak.

Az olasz gyár emellett olyan kombinációs tippet is ad, melyek képesek méginkább megmozgatni a fantáziát és segítenek elképzelni az adott burkolatokat a térben.

További részletes információ  a 41ZEROI42 burkolatairól, a magyarországi forgalmazó, a GOLDENGRES-DADO BT elérhetőségein.