28
dec

VILLEROY & BOCH Ivoire – luxus porcelán az asztalon

Az Ivoire, a valódi luxus megtestesítője, egy nemes étkészlet, a legmagasabb minőségű finom csontporcelánból. Az elegáns hófehér és krémszín alapú porcelánok peremén lehelet finom dombornyomott barokk minták elevenednek meg, 24 karátos arany díszítésel kombinálva.

Az aranyozást a gyártás során a máz alá viszik fel, így garantálva annak maradandó, csodás csillogását és kopásállóságát, aminek köszönhetően az étkészlet darabjai mosogatógépben, kímélő programon is biztonsággal használhatók.

Az Ivoire gyönyörű formájával és barokkos inda mintáival mitökéletesen illeszkedik mind a klasszikus, mind a modern klasszikus stílushoz, miközben csodálatos harmóniát alkot a Villeroy & Boch stílusos, adott esetben szintén 24 karátos díszítésű evőeszközeivel, valamint porcelán kiegészítőivel, és asztalterítőivel.

Villeroy & Boch / Ella Partially Gold Plated – 24 karátos aranyozott, 18/10-es rozsdamentes acél evőeszközök

A gyári összeállítású 12 darabos (6 mély/6 lapostányér) illetve 18 darabos ( 6 mély/6 lapos/6 desszertes tényér)  étkészletek igény szerint egyedileg is összeállíthatók és lehetőség szerint bármikor bővíthetők.

Az  összesen 34 különféle darabot tartalmazó Ivoire, lapos- mély- csemege- desszertes- és zsemle tányérokból, leveses- teás- kávés és eszpresszós csészékből illetve csészealjakból, többféle méretűméretű fedeles levesestálból,  tálalótálakból, salátástálakból és szószkiöntőkből, valamint cukortartóból, tejkiöntőből és kávéskannából áll.

A gyönyörű étkészlet nemes megjelenésével a klasszikus elegancia megtestesítője, melynek időtlen designja  magasba emeli az étkezések ünnepi hangulatát és az elegáns asztali kultúrát.

További részletes információ a VILLEROY & BOCH prémium finomporcelánokról és asztali készletekről, a Villeroy & Boch belvárosi üzletében Budapesten, az  V. kerület Régi posta u. 5. szám alatti bemutatóteremben és a www.vbshop.hu Villeroy & Boch webáruházban.

Villeroy & Boch / Ella Partially Gold Plated – 24 karátos aranyozott, 18/10-es rozsdamentes acél evőeszközök

Villeroy & Boch / Ella Partially Gold Plated – 24 karátos aranyozott, 18/10-es rozsdamentes acél evőeszközök