06
jan

Urban stílusú tapéta, textil és szőnyeg kollekció etno felhangokkal

Modern városi stílus, mexikói és dél-amerikai életérzés, némi etno felhang és merészen alkalmazott geometria… Ezek mind megtallhatók a SCION ikonikus márka-gyűjteményben a 13 különféle mintavilágot felvonultató  NUEVO kollekcióban.  Az újragondolt motívumok hűen tükrözik  a gyártó urbánus trend irányába történő  elmozdulását, a tapéta, textil és szőnyeg design területén egyaránt.

SCION - Nuevo

SCION – Nuevo

A BEVLO TEXTIL bemutatótermében megtalálható Nuevo egy merész, kortárs textilgyűjtemény, melyet több mint 28 színárnyalatban álmodott meg tervezője, Hannah Bowen. A földszínektől indulóan a paszelelleken át, az élénk kék és zöldekkel bezárólag.

ARIZONA

Határozott, markáns tapéta gyűjtemény, erőteljes színekkel, leegyszerűsített, de hatásos sziluettekkel. Az inspirációt a Dél-, és Közép-Amerika trópusi mocsaras vidékein, többek közt Mexikó déli részén honos filodendron jelegzetes óriás levelei adták, melyeket négy színben álmodott tapétávátervezőjük.

FORMA

Apró, geometrikus motívum, ami egyrészt mozgalmas textúrát, másrész némi retro fílinget teremt a falon. Az ötféle színből álló tapéta kollekciót négyféle méretben türkiz/fehér,  és szürke/fehér kombinációjú, gyönyörű hand-tufting szőnyegek egészíti ki.

NUEVO

Látványos, érezhetően skandináv hangulatú  kortárs patchwork, szabályosan kapcsolódó szögletes geometrikus mintákból. A kollekciót a tapéta-, textil- és szőnyeg- mellett ágynemű design teszi komplexé.

OCOTILLO

Színes, kerekded levelek körvonalai jelennek meg a botanikus jellegű tapéta és textil kollekción. A gyűjtemény árnyalatai szépen harmonizálnak a Nuevo többi családjával, így azok bármelyikével kreatívan kombinálhatók.

OPUNITA

Megint csak egy dál amerikai növányminta, ezúttal egy absztrakt  kaktusz formájában. A kollekció hibátlan aláfestése a modern urbanista stílus organikus újragondolásának.

PAJARO PEBBLE

Kortárs fecskék tucatjai állnak szabályos rendbe a dinamizmust sugalló gyűjteményben, finom neutrális, égkék,  élénk napsárga és tüzes narancs színekben.  A Pajaro részét képező home texilek, ágyneműk és szőnyegekmind egymással, mind a Nuevo további családjaival  izgalmas párbeszédet képeznek.

RAYO

Merész, villám ihlette design aszimmetrikus cikk-cakk mintával, négy ifejezetten  élén árnyalatban.

SIOUX

Hasonlóan színes és életteli az azték motívumokkal díszítő Sioux, melynek érdekessége, hogy a tapéta vízszintesen és függőleges felhelyezve is alkalmazható.

BAJA

Talán a legszínesebb kollekció, trópusi virágok és levelek buja kavalkádjával, melyek vitathatatlanul egzotikus hangulatot hoznak a falak közé. A kollekció különlegessége, hogy csak textilek és szőnyegek alkotják.

CERRO

Egy igazán vidám, etno hangulatú, tucatnyi színes csíkból szőtt textil gyűjtemény, kétféle árnyalatban, számos kombinációs lehetőséggel.

SAXSONY

Az egymásra dobált pálcikák krix-kraxaiból álló texilek mozgalmas megjelenése minden enteriőrben figyelemfelkeltő. Dinamizmust, lendületet visznek a térbe, ami adott esetben finoman tompítható egyszínű, festett falfelületekkel, de a fókusz, vitán felül megtartják.