19
jan

Természetes pala burkolatok szinte bárhová

A legtöbbünk fejében van egy kialakult kép  a természetes kőburkolatok felhasználási lehetőségeiről, azonban ezek a lehetőségek sokkal szerteágazóbbak, mint gondolnánk, amit a SLATE DESIGN KFT kőfurnér burkolatai gyönyörűen alá is támasztanak.

Magánlakás – LiteStone / Copper

Betonra, téglára, gipszkartonra, fára, de akár régi csempére is tökéletesen ragaszthatók, de az egyedi bútorgyártás és az asztalosipar számára is új távlatok nyíltak a  kőfurnér lapok forgácslapra történő laminálásával.

A kőfurnér lapok 0,5 – 2 mm-es vastagságuknak és rendkívül csekély, mindössze  0,8 – 1,5 kg/m2 súlyuknak köszönhetően minden eddiginél könnyebben és olcsóbban szállíthatók, anyagmozgatásuk és kivitelezésük, pedig minden eddig megszokotthoz képest lényegesen egyszerűbb.

A 23 féle természetes pala,  9 féle homokkő és 3 féle mészkő struktúrával rendelkező, széles méretválasztékban kapható kőfurnér burkolatok fugával, vagy szoros illesztéssel egyaránt rakhatók. További különlegességük, hogy egyszerű módon formára vághatók, így nem jelent gondot a teljesen egyedi, akár 3d hatású felületek kialakítása sem.

A  lehető leginnovatívabb módon használható kőfurnér lapok három termékcsoportra különülnek el.

Bazaar Eclectica étterem - LiteStone / SilverShine Gold burkolat

Bazaar Eclectica étterem – LiteStone / SilverShine Gold burkolat

LiteStone

Az alap terméknek számító, 122*61 cm-es standard méretű, mindössze kb. 2 mm vékony, természetes pala felületű kőfurnér burkolat, a stabil üvegszál erősítéses műgyanta hordozórétegnek köszönhetően alkalmas kül- és beltéri falburkolásra. Emellett könnyű súlyának köszönhetően belsőépítészeti felhasználása sokrétű, bútorfrontok, vagy különböző konyhai-, fürdőszobai pultok, kandalló burkolatok készíithetők belőlük, és teljes biztonsággal alkalmazhatók nagy igénybevételnek kitett intézményekben,  uszodákban, wellnessekben is

Avalon Hotel, Miskolc - LiteStone Black bútorfront

Avalon Hotel, Miskolc – LiteStone / Black bútorfront

LiteStone - SilverShine

Magánlakás – LiteStone / SilverShine

Lakóbusz - LiteStone / California Gold Kofurner zuhanyburkolat

Lakóbusz – LiteStone / California Gold Kofurner zuhanyburkolat

Magánlakás - LiteStone / Galaxy Black burkolat

Magánlakás – LiteStone / Galaxy Black burkolat

Tárgyaló - LiteStone / California Gold 2700*1450 nagytáblás méret

Tárgyaló – LiteStone / California Gold 2700*1450 nagytáblás méret

Hotel - LiteStone / Burning Forest burkolat

Hotel – LiteStone / Burning Forest burkolat

EcoStone

A legvékonyabb és leghajlékonyabb pakakő burkolat! Hogy ez hogyan lehetséges? Úgy, hogy a pala réteg mögött ebben az esetben természetes pamutrost a hordozóanyag, aminek köszönhetően az anyag extrém módon válik hajlíthatóvá, ezáltal ideális például kis átmérőjű oszlopok, erősen ívelt felületek burkolására.

Translucent

Ezek az áttetsző műgyanta hordozóréteggel ellátott  kőfurnér lapok a gyönyörű féldrágakövek, az onixhoz illetve alabástrom megjelenéséhez  hasonló látványt nyújtanak, melyek különleges szerkezetüknek köszönhetően ideálisak különféle átvilágított pultok, háttérfalak és egyedi design elemek megvalósítására.

További információ a hajlítható palakő furnérokról, a SLATE DESIGN KFT elérhetőségein

Essential Beuaty Szépségszalon - LiteStone / SilverShine burkolat

Essential Beuaty Szépségszalon – LiteStone / SilverShine burkolat

Magánlakás - LiteStone / Black burkolat

Magánlakás – LiteStone / Black burkolat

Magánlakás - LiteStone / Ocean Green burkolat

Magánlakás – LiteStone / Ocean Green burkolat

Magánlakás - LiteStone / D.Green burkolat

Magánlakás – LiteStone / D.Green burkolat