20
jan

VILLEROY & BOCH – étkészlet mediterrán hangulatban

Talán nincs is ember, akit ne érintene meg érzelmileg az élénk színekkel és rusztikus, romantikus felületekkel játszó mediterrán stílus. Vöröses, napcsókolta árnyalataival utánozhatatlan hangulatot, vidámságot és melegséget  hoz a mindennapokba.  Vitán felül ez az egyik legkedveltebb lakberendezési stílus, melynek hangulatos terítékeit néhány hónapja már a VILLEROY & BOCH BELVÁROS újdonságai közt is megtaláljuk.

Stílusjegyei elválaszthatatlanok a kézműves termékektől, melyek gyönyörűen visszaköszönnek a különböző méretű és formájú tányérokból (mély-, lapos-, csemege-, zsemle,- és pizzatányér) valamint bögrékből, illetve csészékből álló gyűjteményben.

A tányérok teljes belső felületét  kitöltő vibráló vöröses terrakotta, illetve neutrális szürke színű spirál minta minden egyes darabra gondos kézi festéssel kerül fel, ötvözve a kézi festészet és a kortárs design magas művészetét.

A két különböző szín, izgalmasan kombinálható  egyrészt egymással, másrészt pedig a Manufacture másik újdonságával a ROCK és BLANC “testvérgyűjteményének” darabjaival is, így nyújtva változatos hangulatot és páratlan élményt minden egyes étkezéshez.

Az imádnivaló étkészlet hamisítatlan mediterrán életérzést  hordoz, melyre öröm ránézni, mellyel öröm teríteni, és melyen öröm tálalni…

További részletes információ a VILLEROY & BOCH prémium finomporcelánokról és asztali készletekről, a Villeroy & Boch belvárosi üzletében Budapesten, az  V. kerület Régi posta u. 5. szám alatti bemutatóteremben és a www.vbshop.hu Villeroy & Boch webáruházban.