21
jan

Blanco – IMM Cologne 2019 trendek és újdonság

A héten megrendezésre került IMM Cologne / Living Kitchen 2019 kiállításon jelent meg a BLANCO legújabb mosogató designja, melyet napjaink modern építészetének alapanyaga, a beton ihletett. Az innovációnak köszönhetően, a kiválasztott mosogatómedece típust már a divatos beton hatású megjelenésében is kínálják.

A matt és félmatt területek minden egyes mosogatót egyedülállóvá tesznek. Ezek  a különleges darabok azonban nem csak a megjelenésükkel inspirálnak. Alapanyaguk a SILGRANIT PuraDur, robusztus, ugyanakkor könnyen kezelhető anyag, ami tökéletesen imitálja a lenyűgöző beton hatást.

Olyan tudatos anyagmegjelenítés ez, amely saját történetét sugallva kapcsolódik a modern építészeti trendekhez, és benne a konyhadesignhoz, tökéletesen működve lakó- és konyhai környezetben.

A beton-stílus alapanyagául szolgáló SILGRANIT ™ PuraDur ™ úttörő szerepet tölt be a mosogató alapanyagok közt. Nagyszerűen kiegészíti ki a belsőépítészet bármely stílusát, mint szemet gyönyörködtető funkció, izgalmas kontraszt,  és az építészet által inspirált stílus természetes folytatása.

Egyedi színátmenetének köszönhetően minden darab magával ragadó, egyedi megjelelenésű lesz, modern kortárs-, loft-, vagy épp mediterrán hangulatot támogatva az enteriőrben.

További részletes információ aBLANCO összes termékéről és újdonságáról, a magyarországi forgalamazó, az ADMIRÁL KONYHASTÚDIÓ elérhetőségein.