01
feb

Ariostea – IMM Cologne 2019 trendek és újdonság

Az IMM Cologne / Living Kitchen 2019  nemzetközi kiállításon az olasz ARIOSTEA  Ultra kollekciója, a szegmens egyik kiemelkedő szereplőjeként, óriási sikert aratott.

Az Ultra, a nagy formátumú burkolatvonal látványos képviselője, mely a hagyományos padló és falburkolat megoldásokon túl,  számos lehetőséget kínál a design, a bútortervezés és a belsőépítészet világában.

Az új kollekcióval az Ariostea a konyhai bútorágazat számára mutatott be változatos alkalmazási és kompozíciós lehetőségeket, valamint teljes körű áttekintést a textúrákról, mindezt pedig extrém meretű több mint 15 méteres konyhai felülettel való kölcsönhatás  adta lehetőségekkel prezentálva.

A mega méretű  300×150 és 300×100 formátumú 4,50m2-es Ultra burkolatok rendkívüli rugalmasságot és szabadságot biztosítanak a kreatív design legkülönfélébb változataihoz.

Tízféle felületük – Marmi, Onici, Con.crea, Metal, Blend.HT, Teknostone, Pietre, iCementi, Iridium, Resin – és mindössze 6 mm-es vastagságuk nem csak sugározza hanem garantálja is az erőt és a könnyedséget. A hagyományos alkalmazási módok mellett  további számos , például kül és beltéri asztalok, szellőztetett homlokzati rendszerek, konyhai és fürdőszobai munkalapok, mosdókagylók, hagyományos-, toló-, és forgólapos ajtók kialakításahoz is tökéletesen alkalmas.

Antibakteriális, kemény felületük nem karcolódik, nem kopik, nem szív magába semmilyen anyagot és nem színeződik. Könnyen tisztítható, formája, esztétikája  elganciája hosszú évek elteltével is változatlan marad.

Az anyag természete e mellett lehetővé teszi az abszolút egyedi, megszakítás nélküli, ívelt, sőt most már hátsó megvilágítású felületek kialakítását is.

További részletes információ az Ariostea burkolatokról a magyarországi forgalmazó, a GOLDENGRES-DADO BT elérhetőségein.