06
feb

VILLEROY & BOCH – a díjnyertes étkészlet

Szinte érezzük a tavasz üde frisséségét és a természet üzenetét, amely ellenállhatatlanul sugárzik a VILLEROY & BOCH BELVÁROS finoman romantikus megjelenésű, design díjnyertes  Artesano Original étkészlet darabjaiból. Nem tudom, ki hogy van vele, de én szeretek az évszakoknak, a hangulataimnak és alkalmaknak megfelelőlen mindig más és más tányérokkal / készletekkel teríteni. Imádom a szép terítékeket, mindegy hogy épp csak ketten reggelizünk a teraszon, vagy a nagy családdal üljük körbe mondjuk a karácsonyi asztalt. Az Artesano Originál pedig pont egy olyan étkészlet, ami minden rezdülésében a tavaszt hirdeti.

A készlet minden egyes darabját, a tiszta formavilágú tányérokat, salátás tálakat, kiöntőket és a változatos kiegészítőket a krémfehér porcelán, az igényesen pácolt akác, illetve a palakő különleges harmóniája, valamint azok  páratlanul szép kidolgozása jellemzi.

A legnagyobb hozzáadott érték pedig talán az a végtelen kombinációs lehetőség, ami a ház falain belül és a kertben egyaránt felejthetetlenné teszi a kulináris élvezeteket.

Az Artesano étkészletek háromféle változatban készülnek, egyikük a robusztusabb megjelenésű farm stílusú Artesano Original, míg másik kettő a romantikusan könnyed Artesano Provencal Verdure és a Artesano Provencal Lavender.

ARTESANO ORIGINAL

A finomporcelán és a természetes anyagok sokoldalú kombinációjából született étkészlet tiszta színeinek és formájának köszönhetően tökéletes választás  hétköznapokra és alkalmakra, köztük akár a várva várt tavaszi ünnepre,  Húsvétra.

Az Artesano Original maga a természet – a kortárs  naturalizmus jegyében. Ellenállhatatlan szépségét, a hol szépen ívelt, hol egyenesen futó vonalainak művészi összhangja adja. Minezeket tovább fokozza a finomporcelán alapanyag mellett megjelenő  fa, valamint  palakő, melyek  találkozása különleges atmoszférát, egyfajta modern felhangokkal játszó, puritán vidéki stílust teremt az asztalon.

A kollekcót a tucatnyi stílus azonos kiegészítő teszi teljessé, a különféle tálalók, kínálók, salátás tálak, bögrék, csészék, olaj-, ecetkiöntők, apró fűszertartó tálkák, valamint a változatos formájú és méretű rusztikus akác vágó-, és tálalódeszák.

ARTESANO PROVENCAL VERDUE / ARTESANO PROVENCAL LAVENDER

Mintha csak Provence romantikus, ódon falvaiban járnánk…  Szinte magunk előtt látjuk a több száz éves öreg olajfákat, halljuk a zajos kabócákat és érezzük a levendula mezők mindent belengő, balzsamos illatát.

Artesano Provencal verdue

Artesano Provencal Verdue

Artesano Provencal Lavendel

Artesano Provencal Lavendel

A Provencal Verdue / Lavendel – öszes kiegészítőjével együtt – az  Artesano Original virágos változata, mely az aprólékos manufaktúrális festésnek köszönheten csodaszép  vizuális élményt nyújt. Motívumvilágában friss kortárs jegyek keverednek mesterien a francia country, és azon belül is az autentikus provencei jegyekkel, melyeket a híres belga designer, Isabelle de Borchgrave tervezett.

Artesano Provencal Verdue

Artesano Provencal Verdue

A bájos virágfejek, a vadrózsák és muskátlik színei a  Verdue esetében narancsos, lilás árnyalatokban, a rozmaring finom zöldjével, míg a Lavendel esetében a levendula virágok lilás kékes árnyalataiban, a leveleinek ezüstös lilás árnyalataival keverednek. A végeredmény pedig nem más, mint az összetéveszthetetlen és irigyelt francia vidéki életérzés.

Artesano Provencal Verdue

Artesano Provencal Verdue

Artesano Provencal Verdue

Artesano Provencal Verdue

Artesano Provencal Verdue

Artesano Provencal Verdue

Artesano Provencal Verdue

Artesano Provencal Verdue

Artesano Provencal Lavendel

Artesano Provencal Lavendel

Artesano Provencal Verdue

Artesano Provencal Verdue

Ahhoz, hogy kerek egész legyen a kollekció, a hőálló üvegpoharak és kancsók széles kínálata teszi fel a pontot az “i”-re. Természetesen az Artesano Original porcelánok is használhatók mosogatógépben, és megvásárolhatók akár egyesével is, így bővítve folyamatosan a különösen hangulatos minden ízében”tavaszi kollekciót”.

További részletes információ a VILLEROY & BOCH prémium finomporcelánokról és asztali készletekről, a Villeroy & Boch belvárosi üzletében Budapesten, az  V. kerület Régi posta u. 5. szám alatti bemutatóteremben és a www.vbshop.hu Villeroy & Boch webáruházban.