07
feb

Ligne Roset – IMM Cologne 2019 trendek és újdonság

Az IMM Cologne 2019 kiállításon több újdonsággal – kanapékkal, fotellel, szőnyeggel és kiegészítőkkel – is találkoztunk a francia LIGNE ROSET standján, köztük egy multifunkcionális designnal, a CLAM kanapéval.

A kétszeres design díj nyertes innováció, valójában egy egyszerű mozdulattal teljesértékű, kényelmes fekvőhellyé alakítható kanapé.

A Léo Dubreil et Baptiste Pilato  által tervezett CLAM látszólagos könnyedsége ellenére nyitott állapotában rendkívül stabil fekvőhely, ideális magasságú fejtámlákkal az esti olvasáshoz, vagy tévézéshez. Emellett két személy számára is pihentető alvást biztosít, hiszen az egybefüggő, sík és vastag fekvőfelülete ergonomialig is mindenütt kívánatos módon támasztja alá a testet.

Napközben egyetlen pillanat alatt visszaalakítható kanapévá, melynek különlegességét a két oldalán játékosan kitüremkedő “fülei” adják.

A kiemelkedő anyagminőség és a precíz, gondos varrások kialakítása a biztosíték rá, hogy “fülein” a varrás a folyamatos nyitás / összcsukás ellenére is makulátlan marad.

Külön értéke, hogy nyitott állapotában sincs hálószobabútor fílingje, így nem rombolja a nappali összképét, hiszen ebben a formájában inkább hasonlít egy kényelmes kortárs rekamiéra, mintsem franciaágyra.

Alapjában véve nem igazán nagy bútordarab ezért ideális a kisebb helyiségekben és otthonokban, ahol méginkább örvendetes multifunkcionalitása, akár saját, akár vendégágyként éjszakára, ráadásul annak is a legszebb design formájában…

Az új CLAM kanapé hamarosan élőben is megtekinthető  a LIGNE ROSET BUDAPEST bemutatótermében, több más idei újdonság társaságában.