08
feb

Ligne Roset – IMM Cologne 2019 trendek és újdonság

Az IMM Cologne  kiállítás idén is bővelkedett lakberendezési kiegészítőkben, melyek közt most is különösen szép és izgalmas design darabokkal találkoztunk a francia  LIGNE ROSET standján.

A tükrök mind más és más hangulatot sugalltak, egyetlen közös nevező, a kifinomult francia elegancia mentén…

ARCAEU – design: Numéro 111

Geometrikus formák, természetes színek és szoborszerű forma jellemzi a kortárs design jegyében született, art deco inspirálta tükör újdonságot.

Az egymást gyönyörűen kiegészítő két különböző  (62 és  45.5 cm) méretű tükör egyszerre közvetít szigorúságot és eleganciát, amit a figyelemre méltó derékszögek és a lágy görbék harmonikus társításával értek el.

Felületük lakkozott MDF, illetve acél, rozsdás vörös és bézs színekben, egyik oldalukon a tükörrel, másikon finom plasztikus csíkozással. Ez a kettősség játékot is rejt, hiszen a tükrök így kedvünk szerint forgathatók, variálhatók.

JEWELLERY  – design: Jutta Werner

Valódi ékszer a falon, egy csodaszép nyaklánc imitáció, melyben mindennap megpillanthatjuk magunkat. A tükör különböző méretű, 15, 20 és 30 cm átmérőjű egymással összekapcsolt bronzos árnyalatú “szemekből” áll, melyeket szövetborítású fémfonal köt össze, pont úgy ahogyan a gyöngyszemek fűződnek az ékszeren.

GOOD VIBES – design: Ana Moussinet

Igazi nagy játékos, mintha csak egy könnyed érintéssel mozgatnánk, elhúznánk oldalra a tükröt.

Ezáltal annak négyzetes formája a vékony keretek eltolt helyzetének köszönhetően téglalappá szélesedve, sokkal hatásosabban jelenik meg az enteriőrben, de anélkül, hogy egy méretes, teli tükörként uralkodna azon.

Ráadásul ha akarom vízszintesen, ha akarom függőlegesen használható, amivel még a térérzet is befolyásolható.

Az új tükrök hamarosan élőben is megtekinthető  a LIGNE ROSET BUDAPEST bemutatótermében, sok más idei újdonság társaságában.