11
feb

Végy egy illatot és keverj hozzá enteriőrt…

A MAYA HOME ENTERIŐR, –  a GRANGE bútorok, a DR VRANJES illatok  és az EDITION BOUGAINVILLE szőnyegek kizárólagos magyarországi forgalamzója –  egyedi, időtálló és különleges trendekkel segíti a belsőépítészet és lakberendezés kreatív munkáját. Eredetiségében legfőképpen a klasszikus stílusok időtlenségét, az otthon kényelmét és az elérhető luxust hirdeti.

A bútorok kiválasztásában olykor segítség lehet egy -egy illat elbűvölő meséje. Az inspirációs kollekciók kalandra hívják az érdeklődőket, az enteriör összképét egy-egy jól megválasztott bútor nemcsak javíthatja, de az illatok révén személyiségünk lenyomatával alá is festheti.

GIARDINI DI BOBOLI & MEDAILLON & KIMIA

Az idei trendeknél hódítanak a kényelmet és az otthon melegét hirdető mély – olykor sötétebb árnyalatú természeti színek, a zöldek és kékek bársonyos árnyalatai. A romantikus kertek  – mint amilyen a Giardini di Boboli is Firenzében – az életigenlés buja csodája, a minden évszakban virágzó kert öröme érzékszerveink összességére van hatással.

Dr Vranjes Giardini di Boboli illatával azt a hangulatot idézi meg, mely a minden pillanatban a szemet gyönyörködtető látványt hatványozza, a kertben buján növő évelők, virágos növények, fák és bokrok illatával és színeivel. A látvány egyszerre panoramikus és bensőséges. Az illatra jellemző fanyar citrusos- narancsos üdeséget, a jázmin és a rózsa melegítő édessége, a zöld moha és vad menta nyers nedvessége valmaint a ciprusfa fanyarsága egészíti ki.

A romantika kertjeiben a virágok a maguk bujaságában vadon hajtottak ki, minden helyet betöltött valamilyen hajtás, fa vagy cserje.

Ehhez az illathoz illeszkedik a GRANGE MEDAILLON kollekciója, lágy, nőies – és a Nagy Romantika korát megidéző vonalaival, ovális díszbetéteivel, ívelt láb kialakításaival.

A barokk kor vívmánya, hogy a szabályos kört felváltotta az ovális, az egyeneseket a görbék, a boltívet a kosárív.

A kertek kéjes vad és érzéki pompáját az Ég kékje és letisztult egyszerűség keretezte. A Grange Medaillon bútoraihoz ezért is jól harmonizál a Maya Home által ajánlott EDITION BOUGAINVILLE szőnyegekből a KIMIAkollekció. Ez a kollekció az Ég allegóriáját követi, a selyem és gyapjú szálak a kékek és szürkéskékek megannyi árnyalataival festik szőnyegre az égen átvonuló felhőket, ködös árnyakat és megcsillanó fénynyalábokat.

AMBRA & HAUSSMANN & REFLECTION ARIZONA

Dr Vranjes Firenze Ambra illata fás és orientális stílusjegyeiben. Veszélyes illat mert első szippantásra szerelem lehet. Elcsábít és olyan mély érzelmeket hozhat fel, hogy emlékeinkben kutatva életünk letűnt képeit, lesűllyedt fájdalmait és örömeit is bejárhatjuk egy villanásra.

Egy fújásra megrohan a fák háncsos, füstös és púderes illata. Ez az illat olyan mintha nem fogna rajta idő.

Ahogy az égő fa szikrázó tüzijátéka találkozik a füstöt lehelő lángokkal, úgy hozza fel az Ambra illata egy klasszikus enteriörben az emberi lélek melegséget és az enteriőr bevackolós otthonosságát.

Az illathoz illően illeszkedik a Grange legklasszikusabb Hausmann kollekciója – a maga formális tartósságával, és mértéktartóan örök hagyományaival.

A HAUSSMANN bútorok komódok, étkező-, konzol,- és íróasztalok, székek, vitrinek, mind a legnemesebb fából készülnek, változatos, klasszikusan elegáns pácolt színekben.

 

 

A bútorok és az illat kiegészítőjeként az Edition Bougainville  Reflection Arizona szőnyege keretezi le a hangulatot. Ködös meleg pára lebeg a tájon – a szőnyeg színeiben és bársonyosan puhaságával fokozza a tér melengető barátságosságát  – melyet mind az illat mind a bútor stílusa lekerekít. A szőnyeg mintája és színátmenete megidézi a török édesség – a lokum finom pasztelleségét, édeskés, porcukros hamvasságát.

További részletes információ, magyarországi kizárólagos forgalmazó MAYA HOME ENTERIŐR exkluzív bemutatótermében.