15
Már

BORA Professional 2.0 az ambiciózus szakácsok és az igényes konyha szerelmeseinek

Innováció, esztétika és kiemelkedő hatékonyság jellemzik a  BORA Professional 2.0 integrált páraelszívóját és Modular Systeme főzőlapjait, melynek egységes,  főzőlapokból és páraelszívóból álló rendszere, komplett megoldást kínál a kompromisszumok nélküli minőség és hatékonyság minden részletében.

A BORA Professional főzőlapok a piac legmodernebb moduláris főzőlapjai közé tartoznak, amik különösen nagy főzési felületet kínálnak. Ez rengeteg helyet biztosít ahhoz, hogy akár két nagy edény is gond nélkül egymás mögé helyezhető legyen.

INTELLIGENS VEZÉRLŐGOMB

A klasszikus megjelenésű, egyszerű vezérlés, a beépített érintőfelület és a digitális megjelenítés lehetőségeinek tökéletes kombinációja. A Revolution 2.0 szíve, a felhasználói felület ahol a főzőlapok és a páraelszívó folyamatosan kommunikálnak egymással.

Ez a maximális felhasználóbarát, innovatív EC motor technológia  az A ++ energiahatékonysági besorolásának záloga. A rendszer kiváló produktivítást eredményez mind a tökéletes elszívás, mind az optimális energiafelhasználs érdekében.

A design pedig a ráadás, hiszen a különböző programok az épp aktuális funkciók illetve hőmérsékletek digitalizált formában mind a vezérlőgombokon jelennek meg.

BORA saját fejlesztésű Ecotube csatornarendszere teljes mértékben megfelel a megnövekedett követelményeknek a hatékonyság, a könnyű telepítés és a rugalmasság tekintetében egyaránt.

Mi több az A++ besorolűsású páraelszívó jelentősen csendesebb is, mint hagyományos társai, hami azt jelenti, zajszinje alatta marad például egy steak sütésekor keletkező sercegő, sistergő hangnak is!

A BORA Professional 2.0 igény és lehetőség szerint választható belső keringetős recirkulációs vagy külső kivezetéses rendszerként egyaránt.  További kiemlekedő értéke, hogy mindössze 199 mm-es beépítési magassággal készül, így a rendszer tökéletesen tervzehető a mai mininmal design konyhák markáns megjelenésű, vagy akár egészen vékony, filigrán, úszó – lebegő munkalapjaihoz is.

Daluz Gonzalez Architekten - Casa Mi Villa, Zürich, Photography: Marco Sieber

Daluz Gonzalez Architekten – Casa Mi Villa, Zürich, Photography: Marco Sieber

Tisztítása rendkívül egyszerű, hiszen a széles elszívó nyíláson át könnyen megközelíthető és eltávolítható szűrője és tálcája is, amik mozgatását a beépített  fogantyúk tesznek még könnyebbé. Designja és beépítési módja biztosítja, hogy ne legyen bosszantó, felfelé szálló gőz, így semmi  ne befolyásolja a makulátlan konyha látványát.

MODULÁRIS FŐZŐ ÉS SÜTŐLAPOK

A BORA Professional 2.0 különböző típusú, változatos főzőlapjai moduláris rendszerben sorolhatók, így igazodva minden esetben az egyedi igényekhez.

A hétféle változatban kapható indukciós, gáz tepan és wok modellekkel számos lehetőséget kínálnak a gasztronómiai igényekhez igazodó főző- és sütőlapok kiválasztásához és kombinálásához.

A lenyűgöző stílus, a minimalista design, a gondosan kiválasztott anyagok a páratlan küllem és a hatékony funkciók a lehető legtökéletesebb elszívást és főzési élményt nyújtják, függetlenül attól, hogy az elektromosan vagy gázzal történik.

További részletes információa BORA készülékekről, a magyarországi forgalmazó, az INTERNI BUDAPEST elérhetőségein.