16
Már

Kultúrák és tradíciók a ZOFFANY legújabb textil gyűjteményében

A Zoffany Icons kollekció az utóbbi évek egyik legkülönlegesebb és legszebb tervezése, mely a különféle kultúrákat és korszakokat reprezentáló ékszerszépségű szövések, hímzések és nyomatok interpretációja.

A  BEVLO TEXTIL kínálatában megtalálható 11 kollekciót alkotó lenyűgöző anyagok mindegyike híres művészeti házakhoz és  azok tradicionális moitívumaihoz kötődik, további francia, japán és afrikai inspirációkkal ötvözve.

ABSTRACT 1928

Építészeti ihletésű, a Bauhaus a modernizmusa által befolyásolt és életrehívott, szinte már  képzőművészeti kollekció, káprázatos színekben.  A vászon gyűjtemény stílusos reprodukciója a 20 század első felében induló építészeti irányzat letisztult geometrikus képivilágának.

DECO DEER

Az eredeti francia nyomatok inspirálta kollekció, az Icons egyik gyöngyszeme. A lenyűgöző, ékszeres hímzéssel díszített egyszerű szarvas alakzatok véletlenszerű, szeszélyes megjelenést hoznak létre a kontrasztos lenvászon alapon.

GEOMETRICA

Az egyszerű geometrikus deignt a sima szöveten megjelenő fémes, selymes egymásba fonódó rombuszokat formáló gyémánt alakzatok teszik  mozgalmassá.

KUBA

Autentikus közép-afrikai motívumvilág jelenik meg a telt, mély színű, kék és szürke árnyalatú textíliákon.

LES DAMES

Attraktív spontán design lenyűgöző mozgással. A Les Dames képviseli a művész múzsáját, gyors expresszív ecsetvonások a klasszikus szépségre: szép, elegáns és lenyűgöző.

RAKUGAKI

A magabiztos ecsetvonások merész kialakításával a Rakugaki a japán szavak az ideogramák formáira emlékeztet. Egyszere drámai és kortárs ez a prémium minőségű, szőtt jacquard szövet, mely csodaszép textúrákat és részleteket mutat.

RHOMBI STRIPE

Lenyűgöző, vibráló anyag, hangsúlyos ecsetvonásokkal, melyek látványos kontrasztot képeznek a textil sötét színre hangolt alapjával. A design szatén csíkjainak ritmusa és coloritása kivételes lehetőséget kínál a változatos kombinációkhoz, a kárpitozáshozés függönyözéshez egyaránt.