26
Már

Monet Giverny kertjének romantikája

Mintha csak Monet Giverny kertjében sétálnánk… Amerre nézünk mindenütt tengernyi, puha, pasztell virágok rózsaszín, lila és kék árnyalatait látjuk a VILLEROY & BOCH BELVÁROS varázslatos Mariefleur étkészletének darabjain.

Azonban nem csak a színek, hanem a design is a híres festőre emlékeztet, hiszen a virágok lágyan összemosott coloritjai és a jellegzetes ecsetkezelés mind az impresszionizmus akvarelljeinek romantikáját idézik – csak épp a modern  kortárs formájú porcelánokon.

Claude Monet nemcsak csodálatos vizililiom sorozatátáról híres, hanem arról is, ahogyan állandóan rendezte virágait Giverny kertjében, miként újra és újra magával ragadta a természet folyton változó, életteli színes világa.

A VILLEROY & BOCH Mariefleur étkészletével hasonló mesteri finomsággal kombinálhatunk, felfedezve és használva a formák és motívumok nyújtotta sokszínűséget, melynek végeredményeként igazi érzelmekkel teli személyes érintés születhet az asztalon…

A gyönyörűen festett prémium minőságű porcelán étkészlet mintavilága a 2012 óta kedvelt New Cottage készlet darabjain jelenik meg, így adva a hófehér modern New Cottage-nak új, romantikus értelmet.

A kollekció lapos-, mély-, és sütéményes tányérokból, teás- kávés- és vacsora készletekből, különféle sütő- és tálaló tálakból, valamint számos kiegészítőből áll, melyek mikrohullámú sütőben és mosogatógépen is használhatók.

A rózsaszínre hangolt Mariefleur-nak létezik egy hűvösebb változata, a Mariefleur Gris, melyben a kékes, szürkés tónusok dominálnak.

A kollekció így is megtartotta abszolút romantikus jellegét, így azoknak sem kell lemondaniuk a hangulatról, akiktől a stílus nem, de rózsaszínes színvilág kicsit távolabb áll…

A Mariefleur nem más, mint a természet harmóniájának csodálatos világa – életre kelt virágokkal,  gyengéd csillogással és csupa báj romantikával a nyári kert terített asztalainak ékeként.

További részletes információ a VILLEROY & BOCH prémium finomporcelánokról és asztali készletekről, a Villeroy & Boch belvárosi üzletében Budapesten, az  V. kerület Régi posta u. 5. szám alatti bemutatóteremben és a www.vbshop.hu Villeroy & Boch webáruházban.