10
ápr

MR FOX, a világ hódító róka…

Az angol designer márka, a SCION egyik legkedveltebb és legnépszerűbb kollekciója a Mr / Little FOX  gyűjtemény. Az egyszerű grafikával és széles színskálán megjelenő róka motívum nem csak a gyerekszobák, de a felnőtt enteriőrök kedvence is.

Stílusos, modern designjuk egyrészt vidámságot sugall, másrészt számos kombinációs lehetőséget nyújt a színek és minták variálhatósága révén.

Itthon, a BEVLO TEXTIL kínálatában megtalálható Mr Fox egy nem mindennapi ötlet nyomán született, hiszen tervezőit egy egyszerű közlekdési tábla szimbóluma, egy kis róka ihlette. Ezekből a táblákból  néhány éve több tucatnyit helyeztek ki a SCION gyár környékén, az arra felé elszaporodó rókák miatt, így figyelmeztetve az autósokat a veszélyre…

Az alkotóknak ez a róka szimbólum keltette fel a figyelmét, és némiképp átalakítva megalkották MR FOX-ot, ami azonnal belopta magát a megtetszett a táblán lévő róka szimbólum, melyet kicsit átalakítva létrehozták Mr Fox-t, aki hatféle árnyalatan, egy csapásra meghódította a világot.

A siker nyomán felbuzdulva, Mr Foxot rövid időn belül követte kistestvére, Little Fox is és a minta, az innovatív textilnyomási-, illetve gyártási technolgiáknak köszönhetően a tapéták mellett bútorszöveten, függönyanyökön és szőnyeken is megjelemik ezáltal bővítve teljessé a kollekciót.

Mi több, az azóta is töretlenül hódító rókákat nem sokkal később sünik és madarak követték, így most már a MR FOX rókák, a SPIKE sünik és a LINTU madarak együtt varázsolnak vidám, egyedi hangulatot a egyedi és vidám összképet varázsolnak a lakás bármely helyiségébe, a Sciontól megszokott kiemelkedő minőségben és modern, kortárs formában.

Tartalom forrás: HomeDesign