11
ápr

Tudatos építkezés – a jövő mottója

Egy burkolólemez homlokzaton, kül-, és beltéren, ami jóval több, mint burkolat. Egy innovatív minőségi design, egy eszköz a kortárs tervezők, építészek, belsőépítészek kezében.

Az ötvennél több alapszín, valamint a trendkövető struktúrák és az egy-, vagy adott esetben mindkét oldalon dekoratív felület, kreatív lehetőségek tárházát hordozza.

A Trespa magas nyomáson és hőmérsékleten préselt, homogén farost erősítésű, hőre keményedő, műgyanta bázisú, nagytáblás sík lemez. A lemezek, a legfejlettebb technológiák alapján, pigmentált műgyanta anyagú integrált, dekoratív felületképzésűek.

Kül-, és beltéren egyaránt alkalmazhatók: homlazatokon, lépcsőkön, falakon, korlátokon, térelválasztókon…

Rendkívül sokoldalú anyag, lemezei könnyen kombinálhatóak, más építési anyagok felhasználásával különleges, egyedi hatások alkíthatók ki.

Az idei évben két új kollekcióval bővült amúgy is rendkívül széles portfóliójuk, egy  fa és egy betonhatású gyújteménnyel.

A TRESPA TROPICAL IPE DECOR az egyik legtartósabb és legigényesebb fafajtát a trópusi ipefátidézi mind megjelenés mind tartósság tekintetében azonban a valódi fa költséges és rendszeres karbantartása nélkül. Élethű megjelenését a mély, vörösesbarna árnyalatok gazdag keverékének köszönheti, melyek a nyers, kezeletlen ipe felületét idézik.

Trespa® Meteon® burkolólapok gyűjteményét  új, kő és betonhatású burkolólemezek gazdagítják, három különböző dekorációs felülettel.

A Chester, Bilbao és Tribeca érdekes mintái távolról egyszínűnek tűnnek, csupán közelebb lépve rajzolódnak ki szemet gyönyörködtető részletei. A kollekciót természetesen úgy fejlesztették ki, hogy a szem ne tudja azonosítani az ismétlődéseket így megtévesztésig tökéletes természetes hatást keltenek, ráadásul kétféle, selyem és matt felületének köszönhetően, a kortárs design geometrikus igényeit is messze menőkig kielégítik.

Az innovatív burkolólapok ütésállók, kis súlyúak, könnyen kezelhetők, méretre, formára vághatók, tisztításuk egyszerű. 10 éves termékminőségi garanciával rendelkeznek, beleértve a színstabilitást is.

A Trespa fenntarthatósági politikájának egyik sarokköve a PEFCTM és az FSCTM tanúsítvány elérhetővé tétele ügyfelei számára. Ezen tanúsítványok kibocsátása ösztönzőleg hat egyebek mellett az erdőgazdálkodás fenntarthatóságára, az ökoszisztéma és a biológiai sajátosságok felfedezésére.

További részletes információ, a magyarországi forgalmazó, a  LAMBDA S  YSTEM  elérhetőségein.