11
ápr

VILLEROY & BOCH Rose Sauvage – a Csipkerózsika álmából ébredt porcelán étkészlet

A rózsa, a Villeroy & Boch finomporcelánok egyik tradícionálissá vált motívuma, melyet közel 60 éve gyártanak. 2018-ban, a cég 270 éves fennállásának évfordulójára a tervezők visszanyúltak ehhez a mintavilághoz, hogy átrajzolják napjaink modern kortárs igényeihez igazodva, de úgy, hogy mindeközben megőrizzék a romantikus, Csipkerózsika világot idéző hangulatát.

Négy variánsa született ekkor, a Heritage, a Rénovée, a Framboise és a Blanche…

 

A Rose Sauvage kollekció a mintavilág megtartása mellett, új formatervezéssel jelezte a  kultikus Wildrose készlet visszatérését. A szemet gyönyörködtető pasztell rózsák lágy, krémfehér porcelánokon kezdtek új életet, tökéletessé téve a különleges pillanatokat…

A romantikus rózsák a finom színek és a Blanche dombornyomott felülete a boldog békeidőket-, míg a Heritage és a Frambroise modern formái már napjaink designját idézik. Izgalmas így látni két kor találkozását, melyből ez a jubileumi sorozat született.

A virágok üdeségével játszó mintás porcelánok szépen illeszkednek a formavilágában és színében is harmonizáló Colourful Life készlet tányérjaihoz, melynek hasonló árnyalataival tökéletes összhang teremthető az asztalon.

A virágok és színek teremtette mozgalmasság azonban némiképp vissza is fogható a sorozat Blanche családjával, mely a virágokat nem színekkel, csupán finom dombornyomással jeleníti meg. A kollekció egyik legnagyobb értéke, hogy minden mindennel kombinálható, variálható, minden alkalommal más és más hangulatot, érzetet, színvilágot teremtve – ahogy épp kedvünk tartja.

A készlet a tányérok mellett számos kiegészítővel bír, úgy, mint különféle bögrék, csészék, tálkák, reggelizők, tálalók, de nem nélkülözi az olyan klasszikus darabot sem, mint például a porcelán vajtartó,

A Rose Sauvage az időtlen angol stílus megteremtője, maga a kifinomult diszkrét báj, a kertben és az étkezőben, ünnepi alkalmakkor és a hétköznapokon egyaránt…

További részletes információ a VILLEROY & BOCH prémium finomporcelánokról és asztali készletekről, a Villeroy & Boch belvárosi üzletében Budapesten, az  V. kerület Régi posta u. 5. szám alatti bemutatóteremben és a www.vbshop.hu Villeroy & Boch webáruházban.