27
ápr

Royal Botania – Salone del Mobile 2019 Milano trendek és újdonság

A Salone del Mobile kiállításon bemutatott ROYAL BOTANIA MOZAIX újdonsága kétség kívül az elkövetkező nyári szezon egyik top terméke lesz.

A királyi méretekkel rendelkező kültéri pihenőbútor kazettás kialakítású nemesfa szerkezete csodálatosan szép, mély színű, olajozott mahagóni fából készült, számos lehetőséget biztosítva a valóba személyre szabott, egyedi bútorkompozíciók kialakításáshoz.

A MOZAIX négy alapelemből áll, amelyeken terjedelmes méretű, igény szerint kiválasztott, kényelmes párnák helyezhetők el. A párnák speciális, un.„QuickDry” töltettel vannak ellátva, hogy a legnagyobb eső se tehessen semilyen kárt benne.

Azok a szakaszok, ahol nincsenek párnák, a nyitott kazetták korlátlan testreszabási lehetőségeket biztosítanak. A kazettákba 5 különböző színben, fa, csempe, vagy finom zománcozású  lávakő elemek helyezhetők így téve még tökéletesebbé kültéri élet vizuális és funkcionális  élvezetét.

Valójában azonban nem csupán ezeket a lerakó elemeket helyezhetjük el a kazattákban, hanem a MOZAIX számos további  tartozékát is, úgy, mint az asztali- és állólámpákat, vagy a besüllyeszthető alumínium boxokat a növények számára.

A ROYAL BOTANIA MOZAIX kültéri pihenőbútora azoknak szól, akik többet akarnak, mint amit a megszokott kerti ülőbútorok nyújtanak. Ez egy olyan luxus design a tájban, ahol mindenki a saját maga tájépítésze lehet az ámulatba ejtő végeredményért…