29
ápr

Kertdesign hajlítható valódi palakő furnérból

A természetes kőburkolatok a kertben épp olyan kedveltek, és épp olyan elegáns látványt nyújtanak, mint a lakás falain belül. Felhasználásuk számos formában lehetséges, azonban vannak olyan helyzetek, melyekben a súlyos, rugalmatlan kőlapok korlátokat jelenthetnek.

Slate Design Black LiteStone kőfurnér

A Slate Design ultravékony, és hajlítható palakő furnérjai azonban szélesre tárják a természetes kövek felhasználásának lehetőségeit a kertben is. Csak egy kis fantázia, és a kerítések, kerti térelválasztók, pengefalak  könnyedén egyedivé és különlegessé tehetők ezekkel a kis súlyú, könnyen vágható, alakítható burkolatokkal, de természetesen alkalmazhatók a legmodernebb trendeket követve kortárs homlokzatburkolatként is.

Slate Design Black LiteStone kőfurnér

Sokan látnának szívesen például kertjükben természetes kőből készült lépcsőket, vagy modern oszlpos árkádokat, de azok hagyományos formája inkább a rusztikus, mediterrán kertek stílusához illik, így a modern építészet kedvelői kénytelenek voltak lemondani ennek lehetőségéről.

Azonban ezekkel a vékony természetes palafurnérokkal  precízen és gyönyörűen burkolhatók az egyedi betonlépcsők (fellépői és előlapjai) kül- és beltéren, a szögletes és íves, hengeres oszlopok egyaránt, melyek a kiválasztott valódi pala-, homok-, és mészkőfurnér burkolatnak köszönhetően tökéletesen illeszkednek a ház stílusához, illetve homlokzatához.

a kép illusztáció

Slate Design Grey LiteStone kőfurnér

Slate Design Silver Grey LiteStone kőfurnér

Különleges, a megszokottól eltérő egyedi kültéri kandallók, óriás méretű növénytartók, kaspók, vályúk, különböző kerti építmények, de akár lámpaként funkcionáló világító oszlapok, mind egyszerűen készíthetők – burkolhatók a könnyű kőfurnér burkolatokkal.

A kollekciók rendkívül széles szín és textúra választékának köszönhetően, minden építmény harmonikusan tud illeszkedni bármilyen kerti stílushoz és színvilághoz.

Amikor pihenőhelyet építünk, és burkolásukra kerül a sor, a különböző színű és struktúrájú kőfurnérok mindegyikével más és más hatást érhetünk el, a természetes kövek szépségének maximális érvényre juttatásával, vízszintes és függőleges felületeken egyaránt.

Léteznek a SLATE DESIGN kínálatában olyan, mindössze 1-2 mm vastagságú fényáteresztő kőfurnérok, melyek  már önmagukban is hihetetlenül látványosak, de megvilágítva az élmény még inkább különleges lesz, hiszen áttetsző tulajdonságukból adódóan egyedi világító oszlopként,  térplasztikák, és világító bútorok formájában jelenhetnek meg a kertben.

 Slate Design Sahara White Translucent kőfurnér

További részletes információ a természetes palakő furnérokról, a forgalmazó  SLATE DESIGN  elérhetőségein.

a kép illusztráció

Slate Design Grey LiteStone kőfurnér