30
ápr

Terasz burkolatok változatos hangulatban

Még pont időben vagyunk a nyári csúcs előtt, már ami a kert és terasz használatot, ezen belül is a teraszburkolatok  lerakását illeti. Van ahol azért, mert télen tönkre ment, van ahol azért, mert egyszerűen csak megunták, és van ahol azért, mert most lesz először burkolva a terasz…

Mirage

A látványukban változatos felületű, kiváló minőségű gresporcelán burkolatok tökéletesen alkalmasak teraszra, erkélyre, a  kertbe  vagy akár közvetlen a talajra is, és még akkor sem lesz  gond velük, amikor újra beköszönt a tél…

Ahány ház, annyi stílus és bizony napjaikban legalább annyira kedveltek a mediterrán vagy akár a századfordulós cementlap stílusok, mint a fa-, és kavics hatású, valamint a modern, kortárs változatok.

És hogy mi mindenből válogathatunk, azt a GOLDENGRES-DADO BT széles kínálatán keresztül mutatjuk meg…

ABK – Native

MEDITERRÁN ÉLETÉRZÉS

Rusztikus megjelenésű és különböző formátumú durva textúrájú burkolatok, amik esőben, vagy télen jegesedés esetén sem csúsznak. Látványuk a mediterráneum varázsát vidézi, annak minden ódon bájával és patinájával…

Fioranese – Heritage

Refin

Fioranese – Heritage

MARRAKESH VARÁZSÁBAN

A legkedveltebb burkolat fajták egyike a cementlap, annak mind az eredeti, mind az innovatív, cementlap jellegű gres változata. A fekete-fehér illetve a színes kombinációk izgalmas és karakteres jelleget adnak a teraszoknak. Ezek a burkolat típusok épp úgy sajátjai a modern, mint a századfordulós stílusnak, mindegy, hogy minimál, vagy annak elődje az art deco, vagy épp romantikus, rusztikus miliőbe helyezzük őket.

Firanese – Cementine Boho

Quintessence Ceramiche – Minima 8.6

ABK

Fioranese – Cementine Retro

AZ ÖRÖK KEDVENC FAHATÁS

Az elegáns fahatású burkolatok biztos választás bárhol a szabadban. Ha ilyen kollekciót választunk, akkor egyszerre érezhetjük az időtlen eleganciát, és a fa természetes közelségét. A fíling megkapó, ugyan is ezek a  burkolatok ötvözik a természetes fa eszenciáját, a kőporcelánok magas műszaki jellemzőivel.

Fap

Mirage – NooN

Fioranese – Blend

Refin

A KORTÁRS BETON HATÁS

A most vezető beton trend designja jelenik meg több kültéri burkolat kollekcióban. Nem más ez, mint a  természet, illetve a kortárs építészet ihlette gyönyörű design és a kimagasló technológiák tökéletes ötvözete.

Refin – Industry

Mirage

Refin

A NAGY VISSZATÉRŐ KAVICS HATÁS

Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő, manapság reneszánszukat élő divatos terrazzo (jellegű) burkolatok eredetileg márvány, mészkő vagy dolomit keverékéből készültek. Ma ezek kőporcelánból újragondolt változatai, hasonlóan a több száz éves elődökhöz, rendkívül időtálló és látványos burkolatok.  Válogathatunk az apró szemcsés, vagy nagy kavicsos mintázatú burkolatok közt, amik önmagukban, vagy egymással kombinálva  számos kreatív játékra nyújtanak lehetőséget a terasz burkolatok tervezése során.

ABK – Native

Fioranes – I Cocci

ABK – Native

Novabell – Venice Imperial

Fap

Refin

Fioranese – I Cocci