02
máj

Klasszikus és innovatív kerti székek luxus minőségben

A kertibútor  trendek az utóbbi években egyre inkább a szabad ég alá vitt enteriőrök kényelmének irányba mutatnak. Az emberek – akár a füves területek rovására is – de egyre gyakrabban terveznek kültéri konyhát, étkezőt, nappalit és úgy tűnik, hogy egyre kreatívabbá válunk, amikor a külső területek kialakításáról van szó.

Iso – Design: Marie Christine Dorner

Ezáltal pedig olybá tűnik, a kertek és a teraszok leginkább az enteriőr terekhez hasonlatossá kezdenek válni, ami leginkább annyit tesz, hogy a bent megszokott kényelmet szeretnék ugyanúgy elérni kint, a szabadban is. Amikor a kerti étkezések kerülnek szóba, a helyhez igazodó különféle méretű étkező asztalok mellett kiemelkedő szerephez jutnak a kerti étkezőszékek is.

A karfás és karfa nélküli változatok, valamint a különféle ülőkék, padok és bárszékek egyaránt megtalálhatók a LIGNE ROSET prémiumkatagóriás kültéibútor kínálatában.

A fenntartható gazdálkodásból származó teakfa, az újrahasznosított és környezet barát alapanyagok, pácok, festékek és innovatív technológiák, mind a francia cég környezettudatos gondolkodását tükrözik.

Petra – design: Claudio Dondoli & Marco Pocci

A kültéri bútorok esszenciáját a székek megkapó egyedisége és különlegesen szép designja adja. Modern és klasszikus környezetbe egyaránt tökéletesen illeszkednek, mind a hagyományos, mind az újragondolt változataikkal.

Stresa – design: Didier Gomez

Figyelemre méltó könnyedséggel, elegánsan letisztult formában hozzák a klasszikus, illetve a kortárs kerti design jegyeket, kiemelkedő minőségű alapanyagai és a több száz színben létező speciális kültéri szövetei kivételesen gazdag luxus hangulatot sugallnak, melynek harmonikus étkező egységeket képeznek az erkélyeken,  teraszokon és a kertben egyaránt.

A legnépszerűbb  kerti bútor színek melyek a székeket is jellemzik, továbbra is a fehér, fekete és bézs. Mellettük azonban az újra színesedő trendet követve jelen vannak az olyan természetes árnyalatok is, mint a terrakotta, barna, az olív-, és fűzöld, de a cég több száz kültéri bútorszövetéből választva, bármilyen árnyalatban kérhetjük székeinket. A színek emellett egyedi megjelenést is kölcsönöznek a székeknek, ami által azok klasszikus alakját adott esetben egy határozottan modern, kortárs kontextusba emelik át.

Serpentine – design: Eléonore Nalet

Serpentine – design: Eléonore Nalet

Petra – design. Claudio Dondoli & Marco Pocci

Fifty – design: Dögg & Arnved Design Studio

Fifty – design: Dögg & Arnved Design Studio

A LIGNE ROSET kerti székek tökéletesen időjárásállók, ellenálnak napfénynek, esőnek, hónak, nem karcosodnak és foltosodnak, speciális textiljei probléma nélkül tűrik a nyári esőzést, nem áznak át, nem fakulnak, maximálisan ellenállnak csapadéknak, párának, UV sugárzásnak. Így amellett, hogy maradéktalanul használhatók az otthoni kertekben, kiváló választások télikertek, éttermek, kávézók, és más nyilvános helyszínek bel- és kültéri környezetében is.

További részletes információ LIGNE ROSET kerti székeiről a magyarországi forgalmazó, a LIGNE ROSET BUDAPEST elérhetőségein.

Pli – design: Pascal Mourgue

Stresa – design: Didier Gomez

Unbeaumatin – design: Quaglio Simonelli

Resille – design: Philippe Nigro

Resille – design: Philippe Nigro