05
máj

Német beton homlokzat burkolat

Rieder / Fibre C homlokzatburkolat

A német precizitásra jellemző pontossággal és homogenitással készülő, a látszóbeton felületeket is megszégyenítő betonlap burkolat, számos struktúra- szín- és méretvariációban.

Rieder Fibre C

Rieder Fibre C

A nagy formátumú táblák a 13 milliméteres vastagságuknak köszönhetően a legnagyobb biztonsággal rögzíthetők a tartószerkezet profiljain.

Rieder Fibre C 1

Az üvegszál erősítésű betonpanelek egy stabil és könnyű burkolatfajták, amely képesek ellenállni az időjárásnak és környezeti hatásoknak, ugyanakkor könnyen fenntarthatók és rendkívül esztétikusak. A tiszta ásványi ásványi anyagokból készült panelek kétféle szabványméretben,  2500 x 1200 és 3600 x 1200 milliméteres táblákban készülnek.

Rieder Fibre C2

A mindössze 13 mm vastagsággal párosuló óriás formátum  tág teret nyújt az építészek számára sz egyedi homlokzat tervezéshez. A panelek a maximális standard méret eléréséig, bármekkora egyedi méretben rendelhetők.

Rieder Fibre C3

Emellett a Riedel  optimalizálta a vágási hulladékokat, ami aminek köszönhetően további specifikus méretek gyártására is képes. A panelek teljes keresztmetszetükben festettek, a természetes színes pigmenteknek köszönhetően színeik feltűnően teltek és élénkek. Homokfúvott, matt csiszolt és sima felületük pedig a színekkel kombinálva,  megszámlálhatatlan kreatív lehetőset nyújt a homlokzati színek, felületek, és formák kombinálására.

Rieder Fibre C4

Rieder Fibre C5

info: LAMBDA SYSTEME