19
máj

Szelektív hulladék gyűjtés a környezetünk védelmében

Napjainkban egyre több embernek fontos , hogy minél kisebb öko-lábnyomot hagyjon maga után, és ennek a környezettudatos gondolkodásnak egyik helyszíne a konyha – és azon belül is a szelektív hulladékgyűjtés.

A környezetbarát módon gyártott mosogatói mellett a BLANCO praktikus, beépíthető hulladékgyűjtőivel is határozottan ösztönöz mindenkit a környezet megóvására. Termékei közt mindenki megtalálja a konyhájába való legideálisabb hulladékgyűjtőt, oldalra nyíló, és kihúzható szekrényes formákban egyaránt.

A Blanco Flexon, ahogyan neve is utal rá, egy rugalmasan beépíthető szemetes koncepció, a 30 cm széles elem mérettől, a 90 cm széles elem nagyságig, kiszolgálva ezzel a legszélesebb igényeket.

Legújabb verziója a Flexon II.  szintén egyszerűen és rugalmasan építhető kihúzható fiókos alsó szekrényekbe.

A kiemelkedő minőségű fekete műanyagból valamint eloxált alumíniumból készült modern hulladéktároló rendszer egyszerre mutatós és praktikus. Peremének befelé lejtő széle megakadályozza a  nem kívánatos hulladékmaradványok tapadását, lerakódását.

Maga a rendszer egyszerűen a fiókba helyezhető, a belehelyezett vödrök könnyen hozzáférhetők, ráadásul a szabad felfüggesztésnek köszönhetően minden része könnyen hozzáférhető gyorsan és egyszerűen tisztítható.

További részletes információ a BLANCO termékeiről: ADMIRÁL KONYHASTÚDIÓ