04
jún

Megjelentek a FAP CERAMICHE 3D burkolat újdonságai

A FAP CERAMICHE  újdonsága, a LUMINA STONE egy közel múltbeli kollekció folytatása, friss szemlélettel fűszerezve. A gyűjtemény kifinomult, 3d-s grafikai rajzolatai elegáns és látványos megjelenéssel ruházzák fel a burkolatokat.

A Lumina Stone teljes mértékben közvetiti a vállalat innovatív hozzáállását az esztétikai kutatás, azon belül is a matt, nem tükröződő kőporcelánok fejlesztésére, az egyedi 3 dimenziós megjelenésekre.

A színpallettát három árnyalat jellemzi – Beige, Grey e Light – melyet egy innovatív avantgárd technológiával három, hatásos térbeli dimenzióba formáltak. A Rock a geometria és a természet közötti találkozás eredménye; a Edge finoman vésett mikro csavarjaival a falak látványos dinamizmusát eredményezi, míg a Flower kecses virágmotívumaival a glam érintését közvetítik.

Rock

Edge

Flower

A Lumina Stone kollekció 3d burkolataihoz azonos színekben, alaplapok és további, háromféle változatban készülő dekorációs lapok tartoznak.

A Mosaico, apró, négyzet alakú, a Brick Mosaico szintén mini téglapformájú, míg a Brick Macromosaico nagyobb téglalap alakú gres mozaikokból áll.

További részletes információ a  FAP CERAMICHE burkolatokról és újdonságokról, a magyarországi forgalmazó, a GOLDENGRES-DADO BT elérhetőségein.