05
jún

A legsokoldalúbb LIGNE ROSET kanapé

Az ENKI termékcsalád Evangelos Vasileiou designernek a LIGNE ROSET számára tervezett  első munkája A 18 elem széles skálájával, köztük az aszimmetrikus kanapékkal, a fotellel, lábtartóval és a sorolható elemekkel rendelkező gyűjtemény variációk tucatjaival bír.

Számos lehetőséget, egyenes és sarok megoldásokat, változatos csoportokat illetve meghitt sarkokat lehet összeállítani moduláris elemeiből, mind forma, mind méret tekintetében, a legkisebbtől a legnagyobb terek berendezéséig. Sokféleségét tovább fokozzák az egyes elemek karfás, illetve karfa nélküli változatai.

 

A kartámasz a bútor teljes magasságban nyúlik ki, és magában foglalja az alap, az üléspárna és a háttámla magasságát is. Így a kartámasz egyrészt kiegészíti a kanapék oldalát, másrészt  lehet aszimmetrikus a kanapé egyik oldalával, de választható akár  egy sarokösszetétel végére is.

Az elegáns vonalú modernista kanapék többszörös igényeket szolgálnak, egyszerű nappali pihenő-, beszélgető helyként, vagy akár vendégágyként.

A design és a funkció tökéletes összhangját mutatja a bútorok  mindössze 10  – 13 cm-es lábmagassága, valamint a szintén kétféle magasságú  ülőpármák és a kétféle magasságú háttámlák választéka, változatos bőr vagy szövet bevonata.

A tökéletes kényelmet az ülőpárnák alatti elasztikus szíj alap, a különböző sűrűségű és hordozó képességű habok, valamint a poliészter ülő-, illetve a libatoll töltetű hátpárnák adják.

További részletes információ a LIGNE ROSET bútorokról a magyarországi forgalmazó, a LIGNE ROSET BUDAPEST elérhetőségein.