04
Júl

Design virágtartók kertbe, teraszra

A minőségi kerti bútorok – kanapék, asztalok, székek, szőnyegek, lámpák, VIRÁGTARTÓK – tapintásra csábító felületekkel és kiváló arányokkal készülnek, így képesek  a teraszt, a kertet valóságos paradicsommá varázsolni, miközben kényelmes, kellemes hátteret adnak a családi és baráti összejövetelekhez.

A LIGNE ROSET felsőkategóriás, prémium minőségű kültéri termékeit folyamatos termékfejlesztés és új, előremutató technológiai megoldások jellemzik.

A teraszok nélkülözhetetlen részletei a gyönyörű, színpompás virágok, melyek még szebben érvényesülnek a  francia cég különleges és látványos VIRÁGTARTÓIBAN. Amikor döntünk, jó tudnunk, a különböző cserepek, kaspók, virágtartók legalább olyan hatással vannak a terasz és a kert végső a összképére, mint a bennük elhelyezett virágok.

A LIGNE ROSET kínálatában számos különböző méretű, színben és formában változatos megjelenésű kortárs VIRÁGTARTÓVAL találkozhatunk.

JARDINIERE: LONG POT by Inga Sempé

Fényes fehér, homok, vagy égszínkék zománcozott virágtartó, ami -2 fokig kültéri használatra is tökéletesen alkalmas.

FLOWER POTS: JEAN-BAPTISTE by Jean-François D’Or

A háromlábú székeket imitáló design szaténfehérre festett kő virágtartói, mintha csak véletlenszerűen ülnének a selyemfényű vörösfenyő lábakon.

FLOWER POTS: MATERNITY by Jean-François D’Or

Egy kisebb és egy nagyobb növénytartóból álló  fényes, felületű lakkozott üvegszálból készült garnitúra.  Alkalmas beltéri és kültéri használatra utóbbi esetben csupán arra kell figyelni, hogy a cserepek alján elhelyezett vízelvezető lyukak szabadon maradjanak.

FLOWER POTS: SOIXANTE 3 by Thomas Rodriguez

A 40 cm magas és 40 cm átmérőjű szaténfényű, hófehér kőkapsók már elég nagy méretűek ahhoz, hogy a földre helyezve látványosan emeljék ki a bennük elhelyezett növények szépségét.

FLOWER POTS: TOITS DE PARIS by – Alice Rosignoli

A megjelenésükben Párizs háztetőinek kéményeire emlékeztető,  -5 fokig fagyálló, különböző magasságú terrakotta edények különösen jól mutatnak csoportos elrendezésben, akár növényekkel beültetve,  akár kortárs plasztikus műalkotásokként is a kertben, teraszon.

POT COVER: GIARDINETTO by Michael Koenig

Jellegzetes megjelenésű, nyitott kartondobozokra emlékeztető poliészter lakkal bevont horganyzott acéllemezből készült antracit színű virágedények kül- és beltéri használatra, kézreeső, funkcionális fogantyúkkal.