15
Júl

Kültéri textil színek, minták, trendek

A kiemelkedő minőségi kültéri textil anyagok kínálata és azok variációi, a napjaiknan egyre nagyobb szerephez  jut, mint a igényes kerti környezet elengedhetetlen és nagyon is meghatározó részlete. Látványuk döntő befolyással bír a kertek, teraszok és medencék környezetére, hangulatára, stílusára.

A színek tekintetében az enterőr designhoz hasonlóan, a kertekben, teraszokon is egyre népszerűbbek  a színes, vidám, elsősorban természet által ihletett mintájú anyagok.

A BEVLO TEXTIL által forgalmazott francia CASAMANCE kültéri szövetei, a környezetükben felhasznált egyéb színektől, anyagoktól és kiegészítőktől függően, számos érzelmi hatást képesek kelteni.

CAP FERRAT

Lehetnek letisztult és elegáns, lágyan telt, romantikusan hullámzó, vagy csak simán trendi, modern hatásúak.  A kollekció alapszíneit a finom, semleges szürke, a megnyutató vízszínek, és a tüzes terracotta árnyalatok képezik, melyek remek alapot nyújtanak a mintás változatokkal történő kombináláshoz.

CALA ROSSA

A textúrákban gazdag kültéri gyűjtemény, rusztikus jacquards fonással  létrehozott változatos, geometrikus és organikus mintákkal.

Összességében úgy tűnik, egyre bátrabban választunk, és egyre több élénk színt használunk a kertben is, aminek következtében az egyszínű, monokróm textilek mellett, egyre nagyobb teret kap a mozgalmas mintavilág is.

Ezek az árnyalatok remekül passzolnak a fa melegségét árasztó barna, illetve a modern fém és fehérszínű kültéri bútorok világához. Ráadásul ezeknek az anyagok sem látványukban sem érzetükben nem különböznek legelegánsabb és legfinomabb enteriőr textilektől. Ugyan akkor természetesen számos olyan különleges és sajátságos tulajdonsággal bírnak, melyek minden tekintetben maradéktalanul alkalmassá teszik a kültéri használatra.

Ellenállának a szélsőséges időjárásnak, tűző napsütésnek UV sugárzásnak, esőnek, kosznak és pornak egyaránt, hosszú használat során sem vékonyodnak, kopnak, vagy bolyhosodnak.

További részletes információ a CASAMANCE textilekről, a magyarországi forgalamazó, a BEVLO TEXTIL elérhetőségein.

Casamance – Cap Ferrat

Casamance – Cala Rossa

Casamance – Cap Ferrat

Casamance – Cap Ferrat

Casamance – Cap Ferrat

Casamance – Cala Rossa