05
aug

Modern kerti burkolat

A FAP Ceramice idén tavasszal újragondolta kedvelt NUX sorozatát, és megalkotta annak garantáltan figyelemfelkeltő, stílusos kültéri változatát. A Nux  porcelánok textúráikban a valódi kövek szépségét hangsúlyozzák, további izgalmas geometrikus  mintákkal téve egyedivé azokat.

A kő reprodukció tökéletes. Egy minimalista, kortárs javaslat, amely a természetes kő adott kromatikus és esztétikai részleteinek teljesen új értelmezésével valósul meg. Az eredmény egy látványos, modernista gyűjtemény, harmonikus egyesúlyban a puha felületek és a természetes anyaghatások közt a páratlan esztétika érdekében. Tervezője szerint egy olyan érzelmi élmény, ami kitágítja a határokat, és elhagyva az enteriőr környezetet, kilép a falakon kívülre. 

Színpalettája a kortárs design jól ismert monokróm árnyalataiból válogat. A fehér, szürke, bézs és antracit matt árnyalatai önmagukban vagy egymással kombinálva is alkalmazhatók a tökéletes komplett megjelenés eléréséhez.

Csak úgy, mint a kreatív tervezés bármely területén, az alapkoncepció ebben az esetben is az abszolut egyediség és személyreszabott megjelenés biztosítása volt.

A burkolat minta tetszés szerint, randomszerűen állítható össze, a 30×30 centiméteres porcelánlapok vegyesen találhatók egy-egy dobozon belül.

MIÉRT JAVASOLJUK KÜLTÉRI BURKOLATKÉNT?

A NUX burkolatok magas fokozatú  R9-es csúszsásmentes lapjai, igény/project esetén R10-es kategóriában is rendelhetők, ami már a legnagyobb igénybevételnek kitett közintézményekben, szállodákban, irodákban és azok medence környeztében is kiemelkedő biztonsággal alkalamazható. Ezek a kiemelt kopásállóságú burkolatok minőségi és esztétikai változás nélkül tolerálják az időjárás és hőmérséklet változásokat épp úgy, mint akár a legnagyobb forgalomat.

További részletes információ a FAP CERAMICHE összes burkolatáról, a magyarországi forgalmazó, a DOLDENGRES-DADO BT elérhetőségein.