17
aug

ETHIMO kültéri világítás, a hosszabbodó estékre…

Ahogy az enteriőr falain belül, úgy a kertben is kiemelt szerepe van a világításnak – mind stílus, mind esztétikum, mind pedig biztonság szempontjából. Az olasz designer cég, az ETHIMO a prémium kategóriás kerti bútorok és világítások egyik leghitelesebb képviselője. Kültéri bútorait és lámpáit a Toszkán vidék varázslatos szellemisége hatja át melyekben az évszázadokat átívelő romantikát a kortárs design jegyevel teszik örökérvényűvé, és ellenállhatatlanná…

LUCERNA

Az Ethimo tervezési tapasztalata és a Luca Nichetto designer kreativitása egy kellemes és hangulatos kültéri lámpaszületéséhez vezetett.

A lámpa tetején elhelyezkedő speciális gyűrű egyszerre működik praktikus akasztó/fogantyúként illetve dekoratív részletként is, attól függően falról lógatjuk le, valahová viszük, vagy egyszerűen csak az asztalra vagy a földre helyezzük. Megjelenésében a régi olajlámpákat idézi, monernista, újragondolt formában.

Az újratölthető, akkumulátoros, sárgarézből, vagy szálcsiszolt acélból készült mobil  Lucerna három, finoman elegáns – füstös, antracitszürke és borostyánszín – üvegbúrával választható.

CARRE

A tájművész és Niccolò Grassi tervező által tervezett Carrè lámpák stílusát a 20. századi klasszikusok inspirálták, melyekben az olasz cég, a kifinumult stílust,  a mai kor technológiájával, és hatékony környezetbarát megoldásaival kombinálta.

GINGER

A japán hangulatot ársztó, minimalista design ETHIMO Ginger lámpák kétféle, egy alacsonyabb és egy magasabb változatban léteznek. A falra szerelhető és földre is állítható lámpák különlegességét a kecses teakfa redőnyök adják, melyeken mint a fák ágain átszürődő napsugár, szóródik szét a fény minden irányba.

További részletes információ az ETHIMO kültéri lámpáiról és bútorairól, a forgalmazó, az INTERNI BUDAPEST elérhetőségein.