21
aug

Vezéreld telefonról a SMEG okos készülékeit és legújabb borhűtőit

Az olasz SEMG hallatán legtöbbünknek elsőre a világhírű Retro 50 design ugrik be, azonban legalább ilyen fajsúlyosak az olasz cég  minimál trendet követő kollekciói is, köztük például a legmagasabb minőséget oloskészülékek és a legújabb borhűtők.

Az ADMIRÁL KONYHA STÚDIÓ kínálatában megtalálható SMEG készülékek,  az olasz formatervezés, az innovatív technológiák és az App kombinációjával egyetemben, a legjobb megoldások a tökéltes ételkészítéshez, és értékes borgyűjtemények tárolásához, elegáns prezentálásához.

Az okos eszközök manapság nélkülözhetetlenek mind a munka, mind a szabadidő számára – amikor a technológia megfelel igényeinknek, mindennapi tevékenységeink könnyebbé és hatékonyabbá válnak. 

Az APP segítségével kiválaszthatjuk  testreszabhatjuk és programozhatjuk az összes funkciót, bárhonnan szabadon és bármikor ellenőrizve azokat.

Az alkalmazás, akár egy személyes asszisztens, aki közvetlen segítséget nyújt  méghozzá minőségi és szórakoztató jelleggel.

Az App kezelése rendkívül egyszerű, szörfözés közbenaz összes kérésére válaszol, hasznos javaslatokat és hozzáféréseket kínál. Közvetlenül kérdéseket tehetünk fel az ügyfélszolgálat részére, vagy akár felmerülő problémát jelenthetünk mindössze egyetlen kattintással. Ez az alkalmazás kozmopolita jellemzőkkel  de a Made in Italy lélekkel rendelkezik. Tudását az élvezetekre, az ételekre és a borokra összpontosítja, mely szenvedélyeket igazi olasz szenvedéllyel testreszabja. A receptekhez a kedvenc borainkból válogat mégpedig  a sommelierek és  híres szakácsok javaslatai alapján.

BORHŰTŐ

Az új SMEG APP használatával a borok a legnagyobb gondossággal tárolhatók , hiszen az alklamazás a legújabb technológiát használja az értékes és kedvenc palackok megfelelő tárolására és érlelésére. A Smeg borhűtőket teljes egészében Olaszországban gyártják, ahol a minőséget a know-how és a részletekre való figyelem eredményeként csak a hosszú és konszolidált tapasztalattal rendelkező olasz cég garantálhatja.

A 38 palack tárolására alkalmas legújabb, SMEG CVI138LWS2 LINEA WINE beépíthető borhűtő nem csupán kiemelkedő tudásával, hanem kifinomult, minimál képviselő ezüst üvegezésével is kitűnik társai közül

SÜTŐ

A SmegConnect sütőkkel az ételkészítés egyszerűbbé válik és tökéletes eredményt ad! A Smeg által javasolt receptek, paraméterekkel és főzési programokkal kiegészítve lehetővé teszik a sütőprogram elindítását anélkül, hogy a hőmérsékletre, az időre és a funkciókra figyelnünk kellene. A Smeg által javasolt receptek mellett elkészíthetjük saját személyre szabott receptkönyvünket is,mentve a kedvenc ételeket – az összetevőkkel, az előkészítési lépésekkel és a főzési paraméterekkel – így a sütő már előre beállítva van a főzéshez.

MOSOGATÓGÉP

A SmegConnect Appnek köszönhetően a szélses a változó igényeknek megfelelően minden lehetőség be van programozva, nekünk már nincs is más dolgunk, mint kiválasztani zz aktuálisan megfelelőt és a távolból elindítani, illetve ellenőrizni azt.