26
aug

LEONARDO – Európa kedvenc üvegmárkája

Az ötödik generációs LEONARDO, egy több, mint 150 éves múltra visszsatekintő  német családi vállalkozás, amely ma Európa egyik vezető üvegszállítója.

Üvegtermékeik designja egyszerű, ugyanakkor megkapó, hol játékos, hol elegáns – de mindig minőségi. A LEONARDO egy olyan filozófia, amely a dizájnt és az életörömöt a “joie de vivre” érzést képviseli. Vagyis üvegtermékeik, poharaik, vázáik, és lakásdekorációs kiegészítőik amellett, hogy szemet gyönyörködtetnek, szívvel lélekkel inspirálnak is.

Kivételes termékeikben a  minőség, az innováció és a formatervezés szorosan kapcsolódik egymáshoz. Fejlesztéseikkel a legújabb technológiákat kihasználva és minőségi ígéretet téve mindig  izgalmas, átfogó termékkoncepciókat kínálnak, amit az évek folyamán számos nemzetközi design díjjal is elismertek.

Filozófiájukat, hogy az üveg új élménnyé váljon, minden egyes fejlesztés során következetesen szemelőtt tartják. Ezért olyan közismert és elismert tervezőkkel működnek együtt, akik mindezeket megtestesítve, velük együtt álmodják meg az újabb és újabb LEONARDO kollekciókat.

KÁVÉS CSÉSZÉK – POHARAK

SÖRÖSPOHARAK

BOROSPOHARAK, DEKANTÁLÓK

LIKÖRÖS ÉS KOKTÉLOS POHARAK

Hosszú évek óta, a LEONARDO teljes basic kollekciója ismét elérhető itthon, a LeonardoShop.hu-n, valamint a márka új bemutatótermében, az Asztalkultúra – Hegyvidék Bevásárlóközpontban.