29
aug

VILLEROY & BOCH it’s my LOVE – a tökéletes énidő

A VILLEROY & BOCH talán legszabadszelleműbb és legkreatívabb kollekciója, melyet áthat a német gyár fiatal tervezőcsapatának lendületes, újító szellemisége.

Az újragondolt botanikai motívumok ihlette kollekció két sorozatból áll, a színes, élénk My Match és a nyugodt, neutrális árnyalatú  My Moment  darabjaiból. Az elegáns formák, a trendi színek és az izgalmas struktúrák minden egyes terítés alkalmával számos újabb és újabb kombinációra nyújtanak lehetőséget.

Villeroy &Boch – It’s my moment

Villeroy &Boch – My Match

A My Match salátástálakból,  mély,- lapos-, kis, és müzlis tányérokból, valamint bögrékből áll, melyek sima, illetve kétféle dombornyomott mintával léteznek. Ez a három minta a Blossom, Leaf és az Uni, melyek mindegyike finom púder, mély smaragdzöld és fehér színekben matt , illetve fényes felületekkel kapható.

A desszertes tányérok a sima felület mellett, további kétféle dombornyomással is készülnek.

A márka My Moment sorozatában olyan bögrék találhatók, amelyek célja az “én” idő élvezete. A három különböző bögreforma egyenes, kissé kúpos és finoman lekerekített alakban kapható, a kézi varrás öltéseit idéző dombornyomással, méz, mandula és fehér színben.

A My Match sorazat igazi a innovációja az a külső fényes felület, melyet nem mázazással, hanem polírozással érnek el amire ezért ceruzával, rajzolni, vagy üzeneteket is lehet írni. Ezzel válik valóban izgalmassá és abszolút egyedivé ez a minden szempontból formabontó, lendületes, de mégis érzelmekkel teli gyűjtemény.

A teljes kollekció és a VILLEROY & BOCH további kínálata megtekinthető és megvásárolható  Villeroy & Boch belvárosi márkaüzletében Budapesten, az  V. kerület Régi posta u. 5. szám alatti bemutatóteremben és a www.vbshop.hu Villeroy & Boch webáruházban.