06
Sze

Óriás akció a francia LIGNE ROSET bemutatóterméből!

Kollekció váltás miatt hatalmas akcióval lepte meg a LIGNE ROSET BUDAPEST a design bútorok szerelmeseit. Ilyenkor ősszel számos gyártó előrukkol a következő évi újdoságaival, ami egyben a nagy bemutatótermekben az előző évi kollekciók különböző mértékű cseréjét is jelenti.

Mivel a neves francia cég újdonságai ősztől a budapesti bemutatóteremben is megtekinthetők lesznek, ezért a stúdió, szinte teljes jelenlegi bemutatótermi kollekcióját, hatalmas kedvezménnyel értékesíti.

Így ezekben a hetekben olyan világhírű tervezők különleges darabjai kerülnek kézzel fogható közelségbe számos design szerelmes számára,  mint például Michel Ducaroy, Pascal Mourgue, vagy Eric Jourdan.

CINETIQUE lámpa – Martin Hirth

Az akcióban kül- és beltéri bútorok, kanapék, fotelek, székek, asztalok, és számos kiegészítő található, melyek közül nem egy már ma is magán viseli a legnagyobb formaterveknek kijáró “ikonikus” jelzőt. Ezekből a különleges darbokból akár egyet is elég elhelyezni az enteriőrben ahhoz, hogy annak azonnal megváltozzon a hangulata, és stílusossága.

FIFTY szék, fekete, kül-és beltéri használatra – Dögg & Arnved Design Studio

A bútorok és kiegészítők az akció keretén belül szeptember 3. és 30. közt megtekinthetők és megvásárolhatók  a LIGNE ROSET BUDAPEST belvárosi bemutatótermében.

SAPARELLA kültéri fotel lábtartóval, szürke színben – Michel Ducaroy

HYANNIS PORT fehér, magasfényű vitrin – Eric Jourdan

SPILLA aranyszínű állólápák – Pascal Mourgue

CLYDE térelválasztó polc – Numéro111

VOLTIGE fotel, lazac színben – Ligne Roset design

HELLOBYE fekete, kétfunkciós, konzol/fésülködőasztal – Marion Steinmetz

BLACK FOREST asztal – Outofstock

OKA moduláris polcok fehér és szürke színben – Kazuko Okamoto