17
Sze

Burkolat dimenziók hófehérben

A hófehér burkolat van aki számára unalmas, van aki számára steril, de van aki azonnal tudja a benne rejlő lehetőségeket.

A FAP Lumina kollekciójában van egy család, ami kimondottan a fehér színben rejlő tiszta eleganciát használja ki, mégpedig a 3 dimenziós design legváltozatosabb formáiban.

LUMINA burkolat – fény és tisztaság…

A FAP hófehér burkolat kollekciója, a LUMINA, 3D-s dekorcsempékkel kiegészülve számos lehetőséget kínál a tiszta minimalizmus megteremtéséhez – akkor is, ha abba némi romantikát szeretnénk csempészni.

A térbeli minták geometrikus és virágos, csipkeszerű formái a fények hatására mutatják meg valódi designjukat,  igazi meglepetésként tárva fel meghökkentő szépségüket.

A Lumina család háromféle méretben, elsősorban fehér színben jelenik meg, és a hangsúlyt a felületek játékára helyezi. Mivel mintázata a szigorú geometrikustól a romantikus csipkemintákig terjed, bármilyen stílushoz tökéletesen illeszthető, hogy azt még inkább kiemelhesse.

Hasonló gazdagsággal kombinálható más, változatos anyagokkal, betonnal, fával, kövekkel, fényes és matt felületetekkel.

A dekorációs és alap burkolatként egyaránt használható Lumina méretei, designja és vertikális formája mind igazodnak a mai vertikális trendhez.

  • 30,5 x 91,5 cm – fényes és matt alaplapok, 5 féle matt felületű, 3d struktúra: Peak, Flower, Brick, Canvas, Code – fehér színekben
  • 25 x 75  cm – fényes és matt alaplapok, 5 féle fényes: Square, Curve,Line, Diamante, Rose Bianco,  és 6 matt felületű 3d struktúra: Curve, Diamante, Line, Square, Bubble, Gird, fehér, karamell, és silver színekben
  • 30,5 x 56 cm – fényes és matt alaplapok, 2 féle matt felületű 3d struktúra: Cube, Ray – fehér színekben
  • 50 x 110 cm – fényes és matt alaplapok, 2 féle fényes: Diamante, Line és 2 féle matt struktúra: Diamante, Line – fehér színekben

A virágos csipkemintázatú burkolatok rendomszerűségükkel, szemben a geometrikus motívumok szabályos megjelenésével, még inkább hangsúlyozzák  a dinamizmust és a természetességet.

A hófehér burkolatok megjelésükben a tradicionális olasz manufakturákat idézve,  a legmodernebb techológiai tinnovációkat felhasználva teremtenek utánozhatatlanul egyedi és érzel mekkel teli hangulatot az igényes terekben.

További részletes információ a FAP Lumina burkolatokról, valamint a gyár teljes kollekciójáról, a magyarországi forgalmazó, a GOLDENGRES -DADO BT elérhetőségein.

fap lumina burkolat

fap lumina burkolat

fap lumina burkolat

fap lumina burkolat

fap lumina burkolat

fap lumina burkolat

fap lumina burkolat