14
okt

FAP burkolat újdonság a CERSAI 2019 kiállításon

A FAP Ceramiche, a Cersaie 2019 kiállításon mutatta be először új,  NUX új gyűjteményét, melynek kültéri alkalmazásáról – mintegy előzetesként – nyár végén már olvashattatok.

A gyűjtemény, az ötféle neutrális színű alaplap mellett a hangsúlyt, a valóban változatos megjelenésű dekorációs lapokra helyezi. Formában, textúrában és dimenziókban egyarán meglepően széles skálát kínál a megszokottakhoz képest.

A nagyméretű, 90×90 centis, újrahasznosított anyakoból készülő padlólapok tökéletes alapként szolgálnak ezekehez a dekorációs elemekhez, melyekkel számos stílust  és számos hangulatot alakíthatunk ki a különböző funkciójó enteriőrökben: fürdőszobában, konyhában, lakó- és közületi terekben egyaránt.

CERSAIE 2019 – NUX FOLIAGE White Inserto

Cersaie 2019 - FAPCeramiche / Nux

Talán az egyik legnagyobb kedvenc a mostani organikus design trendjében. Sikere, a mozgalmassága ellenére is visszafogott megjelenésében rejlik.

A fehér alapon, pusztán szürke árnyalatú monokróm  pálmalevelek ugyanis tökéletesen illeszkednek a modern, minimalista designba, és anélkül “melegítik” az enteriőr látványát, hogy színekkel billentenének ki azt a letisztult egyensúlyukból.

Cersaie 2019 - FAPCeramiche / Nux

 

MOSAICO Brick + Rock /pasta bianca/

Cersaie 2019 - FAPCeramiche / Nux

Valódi handmade termékek, melyeknek természetes felülete egyedi, és némi mikroporozitást mutat, ami méginkább érvényre juttatja manufakturális mivoltukat.

Cersaie 2019 - FAPCeramiche / Nux

A kő és tégla hatású dekorációk, emiatt a porozitás miatt, kizárólag beltéren alkalmazhatók.

Cersaie 2019 – FAPCeramiche / Nux

 

MOSAICO  /porcelain stoneware/

A sorozat porcelán mozaikjai kül- és beltéren is alkalmazhatók, melyeket tízféle hagyományos-, tört-, és pálcikamozaikok formáiban gyárt a FAP.

Cersaie 2019 - FAPCeramiche / Nux

A mozaikok szín választéka is rendkívül széles. A kétféle méretű, hagyományos négyzet-, és törtmozaik formák mind az öt alapszínben, míg a pálcika és kevert mozaikok egy, illetve három további árnyalatatban kaphatók.

Cersaie 2019 - FAPCeramiche / Nux

Cersaie 2019 - FAPCeramiche / Nux

 

CODE Inserto Mix

A Nux kollekció alapszíneivel játszó dekorációs lapok, melyeket  randomszerű geometrikus mintázatuk tökéletesen alkalmassá tesz a minimalista enteriőrök egyedivé tételére.

 

Cersaie 2019 - FAPCeramiche / Nux

Érdekessége, hogy semleges árnylatainak köszönhetően nem csupán a NUX, de az olasz cég bármely más, hasonló árnyalatú és delületű kollekcióival nagyon szépen harmónizál.

További részletes információ az új NUX kollekcióról, valamint a FAP CERAMICHE teljes kínálatáról, a magyarországi forgalmazó, a GOLDENGRES-DADO BT elérhetőségein.