15
okt

Design teríték a mindennapokra

A porcelán tálkák napjainkban mintha fénykorukat élnék. Müzlis, salátás, rizses, vagy tésztás, mind részei a mindennapi étkezéseknek, az egészséges reggeliknek, a munkehelyi ebédeknek, vagy a kanapén történő esti nassolásoknak.

A VILELROY & BOCH BELVÁROS kínálatában kapható TO GO kollekció az otthon ízeiről és érzéseiről szól, melyek mindenhová elkísérnek, járjunk bármerre is napközben…

Ma a legtöbb tálka és pohár, melyet magunkkal vihetünk a munkahelyünkre, kirándulásokra, iskolába, leginkább műanyagból készül, ami azért valljuk be sem látványában, sem érzetében nem hozza sem a szépen terített asztal sem a minőségi étkezés makulátlan élményét.

Ezzel szemben a Villeroy & Boch csábító lifestyle termékei, a  “jövés-menéshez” tökéletesen alkalmazkodó funkcionális To Go családdal az élen, ezt a mindennapi  rutint teszi élvezetessé, otthonossá, és vitathatatlanul stílusossá.

A prémium porcelánból, többféle méretben készülő tálkák és bögrék biztonsággal rejtik a reggeli müzlit, a déli salátát és az egészséges italokat. A tökéletes zárást az egyben tetőként is funkcionáló tányérok adják, amik a gumigyűrűknek köszönhetően, biztonsággal cuppannak a tálkák és poharak tetejére.

Ezek a porcelánból készült design “ételhordólk” nem csupán szépek, de az innovatív technológiának köszönhetően tökéletesen illat- és cseppmentesen zárnak is, hosszan megőrzve így a bennük tárolt  ételek és  illatok frissességét, aromáját.

A TO GO designjában a fehér mellett, az autentikus mettlach-i csempék motívumai is felelevenednek, kék, zöld illetve rózsaszín színekben,  egyfajta tisztelgésként  a múlt előtt – az egyébként Mettlachban található több mint 270 éves gyár részéről.

A kollekció, a VILLEROY & BOCH további  kínálata mellett, megtekinthető és megvásárolható  Villeroy & Boch belvárosi márkaüzletében Budapesten, az  V. kerület Régi posta u. 5. szám alatti bemutatóteremben és a www.vbshop.hu Villeroy & Boch webáruházban.